De câte ori te-ai gândit că ai vrea să schimbi ceva la look-ul tău, dar nu știi exact ce…? Uite că astăzi îți sărim în ajutor și-ți arătăm cele mai cotate tunsori scurte care se vor bucura de mare popularitate în 2020. Ia vezi, poate-ți place și ție ceva!

Tunsoarea bob și carre

Printre cele mai cotate tunsori scurte în rândurile vedetelor, este bob-ul. Acesta este purtat cu mult stil de astfel de celebrități precum Kim Kardashian, Irina Shayk și, recent, Ivanka Trump, la fel, a optat pentru această tunsoare.

O tunsoare bob este una dintre cele mai populare tunsori, este clasică și se potrivește femeilor cu aproape orice tip de față. Avantajul ei constă în faptul că are numeroase variații și în acest fel poate fi adaptată la orice tip de față.

Tunsoarea carre nu-i mai puțin populară, și poate fi purtată de orice femei, important e ca meșterul să o realizeze în funcție de forma feței, astfel încât tunsoarea să fie una avantajoasă. Un carre drept cu cărarea pe o parte se potrivește perfect femeilor care au ovalul feței pătrat. Pentru fețele triunghiulare se potrivește carre-ul alungit și cu ceva volum.Iar pentru fețele tip oval se potrivește perfect orice variație a tunsorii.

Bob-ul alungit până la umeri

Dacă nu ești gata încă pentru clasicul bob, îți sugerăm să iei în considerație bobul alungit. Aceasta este o tunsoare care, la fel, se potrivește aproape oricui și e foarte ușor de aranjat.

Tunsori asimetrice

Dacă tunsorile drepte ți se par plictisitoare, încercă, de exemplu, o tunsoare cu mai multe niveluri până la linia umerilor. Astfel de tunsori vor fi o soluție ideală pentru cei cărora le plac coafurile voluminoase, dar nu vor să aloce prea mult timp pentru ele.

Tunoarea pixie

Poftă de schimbări radicale? Ce zici de pixie-urile ultra scurte? În ciuda faptului că sunt foarte scurte, astfel de tunsori arată foarte feminin și chiar sexy. Se combină, fără mari eforturi cu orice ținute – de la tricouri și cămăși casual până la rochii elegante de seară.

Tunsoarea paj

Fără mari eforturi Charlize Theron a readus acest tip de tunsoare în vizorul fashionistelor și se pare că va deveni o tendință actuală în 2020. În mod special o astfel de tunsoare este potrivită pentru tine dacă ai părul subțire și drept.

Sursa: Glamour.ru

Distribuie articolul: