Maria Guci în vârstă de 29 este coafeză, dar pasiunea sa este să cânte. Ea cântă la nunți, petreceri și de data aceasta și-a încercat norocul la Vocea României. Fata provine din Găgăuzia, dar soarta sa este una destul de cruntă, notează protvromânia.

În adolescență, tânăra a fost agresată de doi bărbați, care au urmărit-o și i-au pus cuțitul la gât. Această situație, au făcut-o să se gândească la suicid, dar a depășit momentul greu cu ajutorul muzicii.

Pe scena „Vocea României”, Maria a delectat jurații și a reușit să întoarcă 3 din cele 4 scaune ale antrenorilor: Smiley, Irina Rimes și echipa Theo Rose și Horia Brenciu.

„De unde vii?”, a întrebat-o Irina Rimes.

„Bună seara. Mă numesc Maria Guci, sunt din Moldova, Găgăuzia. So, I don’t speak romanian very well (n.r. Deci, nu vorbesc româna prea bine”). I can speak a little romanian, a little english (n.r. Știu să vorbesc puțină română și puțină engleză).

Maria, ești fantastică! Ai o voce extraordinară! Mă așteptam să se spargă vreun reflector pe aici. Mă bucur că am ocazia să mă lupt pentru tine”, i-a spus Smiley.

„Maria, ai o inteligență în a respira pe piesă, care este mult mai vădită atunci când atingi notele înalte. Ești perfectă din acest punct de vedere”, a menționat Irina Rimes.

„Unde cânți? Trebuie să cânți undeva, într-o trupă, ai fost la un concert acolo în Găgăuzia?”, a întrebat-o pe Maria Horia Brenciu.

„Cânt în restaurante, la nunți, în duș”, a spus tânăra din Găgăuzia, tot în engleză.

„Și vrei să câștigi Vocea României”, a precizat Horia?

„Dacă e posibil, da”, i-a răspuns Maria.

După ce antrenorii s-au confruntat în argumente pentru a o convinge pe Maria să aleagă echipa potrivită, aceasta a decis să meargă mai departe cu Smiley.

Distribuie articolul: