Una dintre cele mai agonizante misiuni la care ne abonăm este aceea de a face curat în dressing! De câte ori nu te-ai trezit că pierzi o zi întreagă pentru a-ți împături hainele și la final nu reușești să închizi nici măcar ușile dulapului? Dacă te-ai ciocnit nu numai o dată cu această problemă, în rândurile de mai jos sunt prezentate cele mai bune metode de a împături corect hainele!

Depozitează tricourile orizontal, nu vertical

Specialiștii consideră că împăturirea verticală a tricourilor face mai mult rău decât bine și că metoda corectă este să le aranjezi pe orizontală. Umple un sertar cu ele și grupează-le pe culori, așa cum vei descoperi în filmulețul de mai jos!

Rulează-ți tricourile

Ideea este incredibil de practică și se potrivește de minune și la aranjarea dulapului tău. Ce trebuie să faci? Mai întâi întinde bine tricoul, apoi rulează-l așa cum procedezi cu salteaua ta de yoga.

Rulează-ți și lenjeria intimă

Dacă trucul a funcționat atât de bine cu tricourile, de ce nu l-ai aplica și pentru alte compartimente ale dulapului tău? Rulează chiloțeii cât mai delicat și apoi depozitează-i în cutii speciale (sau în cele de pantofi).

Împăturește blugii de patru ori

Dacă și tu privești neputincioasă grămada de jeans, fără să poți decide la care să renunți ca să îți poți cumpăra cu conștiința împăcată alte perechi, ideea noastră va fi una salvatoare! Începe prin a așeza blugii pe o suprafață plană, apoi împăturește-i pe jumătate. Împarte vizual această suprafață în treimi și pliază corespunzător.

Metoda genială de a aranja puloverele

Care este articolul vestimentar ce îți „mănâncă” cel mai mult loc în șifonier acum? Pentru noi sunt puloverele! Moi, călduroase, protectoare, acestea nu sunt chiar cele mai bune prietene ale noastre atunci când vine vorba despre depozitatul lor în dressing. Încearcă însă metoda propusă de specialiști și vei avea o surpriză! Pliază mai întâi mânecile în interior, apoi îndoaie puloverul până ce marginile se ating. Împăturește pe jumătate și vei avea un pulover la fel de frumos aranjat ca la magazin!