Pentru că au trecut deja prin „criza de la 18” și au absolvit cu succes studiile universitare, angajându-se în funcții onorabile, tinerele care au pus la cale proiectul Ladies School, ediția „Orientează-te profesional” se declară deschise să sprijine tinerele absolvente de liceu. Mihaela Roșcov și Olia Braguța invită elevele cu vârste cuprinse între 16 și 19 ani la un curs de orientare în carieră, unde vor învăța de la traineri calificați, efectuând și o vizită la o companie de top din țară.

Olia Braguța și Mihaela Roșcov invită absolventele la Ladies School, ediția a II-a, cu următoarele argumente:

„Alegerea corectă a unei profesii este dorința fiecărui elev care se află în pragul admiterii la facultate. Ladies School este prima școală din Republica Moldova doar pentru fete, care vine cu o nouă ediție „Orientează-te profesional” menită să ajute participantele în alegerea viitorului în carieră. Dacă vrei mai multe de la tine, dacă vrei să începi acum să-ți alegi viitoarea carieră, te invităm să te înscrii aici.”

Nefiind susținute de granturi și parteneri, organizatoarele promit să le ajute pe eleve în setarea corectă a unui scop și alegerea căii spre îndeplinirea acestuia; luarea unei decizii în ce privește viitorul profesional modul în care tinerele pot contribui la propriul brand pe termen lung; pregătirea unui CV și cum să fie cele mai bune la interviul pentru companiile visurilor lor.

Pe parcursul a 3 săptămâni, fetele vor avea ocazia să învețe de la cei mai buni traineri din domeniu. Termenul limită de înscriere este data de 30 Mai, 2017, ora 00:00, iar investiția pentru participare este de 300 lei pentru un nivel, care vor acoperi doar necesitățile de logistică. Pentru detalii, accesați ladiesschool.org și pagina de Facebook Ladies School.

13490792_1633239426995905_2313622904980750310_o

Foto: Ladies School

Vezi și:

Cum a reușit o tânără moldoveancă să pună umărul la crearea unei afaceri de succes la Dubai

„Ce vor femeile” cu bloggerița Mihaela Roșcov. Iată lista nevoilor!