Bucurați-vă de o pauză bine meritată de la rutina zilnică și luați parte la unele dintre cele mai interesante evenimente care se desfășoară în acest weekend! Vezi mai jos care sunt recomandările noastre din această săptămână.

Chirița în provincie

Invită-ți prietenii și familia și bucurați-vă împreună de unul dintre cele mai iubite și longevive spectacole din Republica Moldova, dacă nu ai văzut încă acest spectacol ce face parte din patrimoniul cultural, te provocăm să o faci acum!

Unde?

Teatrul Național „Eugene Ionescu”

Când?

1-2 aprilie 2023, ora 18:30, 17:30

 

Spectacolul 12 șoapte în a 12-a noapte

Descoperă comedia clasică 12 șoapte în a 12-a noapte după William Shakespeare în regia lui Mihai Țărnă. Ai acuma șansa de a trăi o experiență teatrală unică, plină de umor, sensibilitate și farmec clasic!

Unde?

Teatrul Fără nume

Când?

31 martie  2023, ora 19:00

 

Романтика гончарного круга! (Romantismul roții olarului)

Ai șansa să-ți diversifici viața amoroasă la o întâlnire unică și creativă în atelierul de ceramică! Vă provocăm să experimentați împreună lumea olăritului cu ajutorul unui maestru experimentat și să creați propriul produs din ceramică.

Unde?

Арт студия „Семь цветов счастья”, Pușkin 12

Când?

31 martie  2023, ora 20:00

 

Fiți creativi și creați cele mai frumoase decorațiuni de Paște alături de meșterul popular și designerul Iulia Laur. Înscrieți-vă acum la workshop și asigurați-vă că sunteți gata de sărbătoarea ce se apropie!

 

Unde?

str. V. Lupu nr. 25, CAMPANULA Studio

Când?

1 aprilie 2023, ora 14:00

Alegerea de a fi puternică

Te invităm la un eveniment de suflet, cu discuții de neuitat la o cafea sau vin, cu gustări și istorii impresionante de viață. Lasă zona de confort și vino să devii o versiune mai bună a ta depășind momentele grele.

Unde?

Leon’s wine house

Când?

2 aprilie 2023, ora 12:00

 

 

Wine UP

Pentru toți iubitorii de vin și bucate delicioase vă dăm întâlnire la un eveniment tematic vinerea aceasta la Wine Up! Cumpără un bilet la eveniment și beneficiezi de o reducere de 50% la excursia în beciurile CRICOVA care sunt atracția turistică de top în Moldova!

Unde?

str. Chișinăului 124, Cricova

Când?

31 martie, ora: 19:00

 

 

Spectacolul Deja nu-i de râs!

Pregătește-te să râzi în hohote de Ziua Internațională a Umorului alături de Standupovka! Dacă nu ai fost încă la un show Standupovka, profită acum și simte live doza de glume!

Unde?

Teatru Național de Operă și Balet ”Maria Bieșu”

Când?

1 aprilie 2023, ora 19:30

 

 

Peripețiile lui Prepeleac

Teatrul CREARTSHOW vă așteaptă cu brațele deschise la spectacolul interactiv și distractiv “Peripețiile lui Prepeleac”, ideal pentru toți copiii. Așadar, nu ratați ocazia de a petrece timp de calitate alături de cei dragi și de a vă distra într-un mod inedit!

Unde?

Cinematograful Odeon

Când?

1 aprilie 2023, ora 11:00

 

 

Micul Prinț

Un spectacol pentru toată familia!  Descoperă aventura fascinantă a Micului Prinț și învață alături de copii valoare prietenii, iubirii și altruismului într-o lume magică.

 

Unde?

Teatru Alexei Mateevici

Când?

2 aprilie 2023, ora 17:00

 

 

Ursul păcălit de vulpe

Bucurați-vă de o experiență teatrală în compania personajelor îndrăgite din Povestea lui Ion Creangă ”Ursul păcălit de vulpe”, o poveste plină de umor și învățăminte pentru cei mici. Nu ratați spectacolul și rezervați bilete acum!

 

Unde?

Cinematograful „Odeon”

Când?

2 aprilie 2023, ora 15:00

 

Distribuie articolul: