Drăgostin Păduraru a acceptat invitația de a face o plimbare „prin hopuri...” Noua ediție a rubricii „Prin hopuri...spre stele” a fost mai mult decât productivă. Am aflat că numele „Drăgostin” își trage rădăcinile din satul de baștină al tatălui, Ion Păduraru - fost consilier al președintelui Republicii Moldova, Nicolae Timofti.

Drăgostin Păduraru, cunoscut în lumea show business-ului ca Draggie Smile, s-a născut cu o vedere foarte proastă. Așa se explică sticla groasă a ochelarilor. În anii de universitate, cântărea 140 de kg. A scăpat de 40 kg grăsime prin sport și cu ajutorul suplimentelor despre care mai multe aflați din interviu. Tot fiind student, s-a căsătorit…de două ori.

asdasdasdasdasd

„Aveam 21, apoi 23 de ani când m-am căsătorit. Ținem legătura și astăzi, le consider femei foarte speciale. Prietenim. Au copii și sunt foarte fericite. Și-au găsit ursitul.”

Toată lumea știe că Draggie are tatuaje mai peste tot. Puțini știu ce tatuaje poartă sub centură, în cel mai intim loc de pe corp. Vezi interviul ca să afli ce reprezintă.

asasdsasssssss

Vezi și: „Ce vor femeile?!” cu Draggy Smile: „Eu nu am întâlnit fete extravagante, vulgare și super deștepte”