Adriana Ochișanu a început să cânte alături de „Lăutarii” încă de la 16 ani și astfel a ajuns să îl cunoască și să se căsătorească cu fiul lui Nicolae Botgros. Cei doi au avut o căsnicie de 17 ani și îl au împreună pe Cristian – un băiat talentat la fel ca părinții și buneii. 

Vezi și: Adriana Ochișanu și Corneliu Botgros din nou împreună! Ce eveniment i-a unit pe cei doi (Foto)

Divorțul celor doi a fost un șoc pentru  multă lume, iar separarea nu trecut fără a lăsa urme de ranchiună între cele două familii. Însă au găsit putere să treacă peste aceste momente de dragul copilului, asta susține într-un interviu artista.

„Am învățat foarte multe lucruri bune de la maestrul Nicolae Botgros și de la fostul meu soț. Am realizat cântece minunate, spectacole, turnee de neuitat, multe lucruri bune pe care nu le pot uita. N-a fost să fim împreună pentru toată viața, dar mă bucur că am ajuns să vorbim, să avem o relație de prietenie. Astăzi ne întâlnim și avem ce ne spune. Timpul le tămăduiește și le pune la loc pe toate. Poate că ne-am mai maturizat și lucrurile s-au mai așezat, a mărturisit artista într-un interviu pentru revista Fashion Vip.

Sursa foto: Nata Eftene

Distribuie articolul: