O cunoaștem foarte activă, implicată zi de zi în activitățile afacerii din domeniul frumuseții pe care o are și foarte activă pe rețele. Iată că de câteva luni, Adriana Lucci mai are o ocupație care i-a devenit prioritate – sarcina! Viitoarea mămică arată absolut superb – mai mult, le inspiră și pe femeile care o urmăresc să rămână stilate, pozitive și maxim implicate chiar și în această perioadă. I-am oferit ocazia să ne spună despre cea mai frumoasă perioadă din viața ei de până acum – sarcina.

Sarcina schimbă total prioritățile

„Când am primit vestea că sunt însărcinată m-am emoționat până la lacrimi. Nu realizam că urmează să dau naștere unei noi vieți. Toxicoza, care în cazul meu a durat 5 luni, m-a făcut să fiu conștientă de ceea ce se întâmplă în organismul meu. La moment mă simt foarte bine, după ce-am depășit perioada de toxicoză, luna a 6-a și a 7-a „am savurat-o la rotații maxime”. Perioada de sarcină îți schimbă radical viziunea și prioritățile. Am renunțat să mă gândesc doar la mine, și absolut totul, în primul rând raportez la omulețul care se dezvoltă și prinde viață”, ne dezvăluie tânăra antreprenoare.

Oboseala intervine mult mai rapid

„Se schimbă starea emoțională foarte repede – asta am sesizat. Eu sunt, pe zi ce trece tot mai fericită și asta probabil că se datorează nivelului de hormoni pe care creierul meu îi eliberează în continuă creștere: serotonina, melatonina și oxitocina. Este foarte plăcută atenția celor dragi, dar totodată există și momentele mai puțin plăcute: toxicoza, stările de oboseală care intervin mai repede și mai des și uneori nopțile albe, cauzate de durerile de spate”, ne-a dezvăluit Adriana.

Mai stilate în sarcină

„Îmi place foarte mult să evidențiez burtica în stilul vestimentar, fie că ies undeva sau stau acasă. Înțeleg că această perioadă este specială, e o experiență unică și frumoasă care trebuie să rămână fixată plăcut în memorie și poze. Mă inspir din diferite surse din mediul online, totodată prin intermediul Instagram-ului vreau, prin propriul exemplu, să motivez și alte graviduțe să arate bine, le demonstrez zilnic că sarcina le face și mai frumoase”, ne mărturisește Adriana Lucci.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adriana Lucci (@adriana_lucci) pe

Ne documentăm și acționăm

„În îngrijirea corporală am inclus în mod obligatoriu uleiuri și produse noi, folosite zi de zi. În perioada de sarcină foarte des apare pigmentația și pielea este predispusă spre acnee. Norocul meu e că eu cunosc toate subtilitățile și depun efort să țin sub control starea tenului. Ce ține de kilograme, la acest capitol mi-am făcut regim alimentar echilibrat, unde sunt incluse toate sursele de vitamine necesare. Mă strădui să reduc semnificativ gustările nocive și dulciurile”, ne îndeamnă Adriana.

Keep calm and read more

„Este o perioadă destul de dificilă pentru toți, îndeosebi când stai prins în casă, apar o sută și o mie de gânduri. Recomandarea mea este să se utilizeze acest timp cu cât mai multă utilitate. Știm cu toții: dacă ești informat, ești înarmat! Sunt foarte multe cărți cu informație ce prind bine pe parcursul sarcinii și care „te echipează cu cunoștințe utile” pentru pregătirea de naștere, alăptare și alte subtilități ce vor prinde bine în primii ani de viața a copilului. Păstrăm calmul, starea de bine și emoțiile pozitive, deoarece ele se transmit direct la copil și mult contează să fie prezente în aceasta perioadă. Multă sănătate dragi gravidute!”, vă transmite Adriana Lucci.