Adriana Lucci crede despre sine că este o persoană ambițioasă, perfecționistă și cu multă perseverență. Nail artist a fost inițial un hobby, iar studiile la ASEM i-au întărit încrederea că poate transforma pasiunea sa într-o mică afacere, având deja o bază bună de clienți fideli. Un interviu despre cum o fostă deținătoare a titlului „Miss ASEM” ajunge să-și dezvolte propria afacere de succes.
„Citeam mult în studenție despre autodezvoltare. Așa am decis ca hobby-ul să-mi aducă și alte venituri. M-au susținut mult prietenii și părinții și au crezut în mine. Când am lansat afacerea aveam deja o bază de clienți, care nu mi-a cerut prea multe investiții. De un lucru sunt sigură acum, nu există noroc, dar există foarte multă muncă”, recunoaște Adriana.
Mica sa afacere a evoluat d ela un mic salon cu 4 angajate la un salon complex, cu servicii diverse și circa 10 angajați permanenți. Recunoaște că oamenii perseverenți și amabili au loc în echipa sa, dar ne spune că fiecăruia îi oferă un termen de probă pentru a vedea dacă rezistă psihologic, dar și la oboseala care poate apărea.
„Le fac unele observații constructive colegilor, însă cu toate suntem prietene. Sunt o șefă când aduc observații, dar sunt și prietenă când e vorba despre relațiile colegiale”, spune Adriana Lucci.
Cum crește profesional nail artista, cum se dezvoltă ca manager dar și ce ar face cu un milion de euro sau dolari aflăm din interviul marca „20+”.

Distribuie articolul: