Momente triste în cariera supermodelului. Adriana Lima a ieșit pe podium defilând pentru Victoria’s Secret Fashion Show, pentru ultima dată. 

Aseară a avut loc grandiosul fashion show Victoria’s Secret care are loc la fiecare sfârșit de an, de obicei în luna noiembrie. Pe podium au defilat 30 de „îngerași”, aleși „pe sprânceană” de către organizatori, printre care și „veterana” Adriana Lima.

Supermodelul a defilat pentru ultima dată în calitate de „îngeraș” pentru faimosul brand de lenjerie intimă. Acest lucru nu i s-a dat ușor, iar la un moment dat, Adriana nu și-a putut ascunde emoțiile. Aceasta le-a mulțumit tuturor printr-un gest emoționant.

Adriana Lima a defilat pentru prima dată într-un show Victoria’s Secret în anul 1999. Modelul a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare: „Dragă Victoria, îți mulțumesc că mi-ai arătat lumea, că mi-ai împărtășit secretele, iar cel mai important îți mulțumesc nu numai pentru că mi-ai dat aripi, dar pentru că m-ai învățat să zbor. Transmit toată iubirea, pentru fanii din întreaga lume. Cu dragoste, Adriana!”. Vezi parcursul ei pe podium în calitate de „îngeraș” în video de mai jos:

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Ei sunt „Îngerașii” de top, care vor defila astăzi în show-ul Victoria`s Secret