După ce ieri scriam că Adrian Ursu este blocat în Statele Unite, iată că acum câteva ore artistul a anunțat că în curând va porni spre casă. Foarte mulți moldoveni aflați în aceiași situație i-au scris artistului și l-au întrebat cum are de gând să ajungă în Moldova. Adrian și-a dorit să îi ajute și a publicat un filmuleț pe pagina sa de Instagram cu câteva sfaturi utile. 

Citește și: Adrian Ursu, mesaj emoționant din SUA: „Am senzația că acum, datorită fricii iese la iveală adevarata față a noastră”

„Mulți vor să revină acasă din America în Moldova și se întreabă cum ar fi posibil. La unii expiră viza, alții au acasă copii mici, părinți în etate. Pur și simplu trebuie să revină în Moldova. Nu sunt expert, doar am încercat să mă informez și să dau câteva idei moldovenilor care dețin și pașaport RO, dar și celor care dețin doar pașaport MD. O fac din dorința sinceră de a ajuta comunitatea noastră, că s-a demonstrat: Dacă suntem uniți, reușim. Doamne Ajută și drum bun acasă și mie și vouă!”

Adrian a sfătuit moldovenii să fie foarte atenți și să analizeze bine toate posibilitățile pentru că nu toate aeropoartele sunt închise și că cei cu pașaport român pot ajunge în România și de acolo cu mașina spre casă, dar mai multe detalii și alte posibilități găsite de artist vezi în video-ul de mai jos:

View this post on Instagram

Mulți vor să revină Acasă din America în Moldova și se întreabă cum ar fi posibil. La unii expiră viza, alții au acasă copii mici, părinți în etate… Pur și simplu trebuie să revină în Moldova! Nu sunt expert, doar am încercat să mă informez și să dau câteva idei moldovenilor care dețin și pașaport RO, dar și celor care dețin doar pașaport MD! O fac din dorința sinceră de a ajuta comunitatea noastră, că s-a demonstrat: Dacă suntem uniți, reușim! ❤️ Doamne Ajută și drum bun acasă și mie și vouă! Update: La ideea cu Autocarul din Istanbul sau de la Moscova sau din Kiev… am de adăugat ceva: cum suntem în an electoral, ar fi șanse să pună la dispoziție și un avion charter pentru 100-150persoane, din aceste orașe! E mai sigur și mai rapid!

A post shared by Adrian Ursu (@adrianursuofficial) on

Sursa: Instagram.com

Distribuie articolul: