Odată cu declanșarea stării de urgență provocată de noul coronavirus, mai multe zboruri din diferite țări au fost anulate. Adrian Ursu se află în această perioadă în SUA. Cel mai probabil artistul a avut concerte pentru diaspora de acolo. Chiar dacă situația în care se află este una foarte delicată, Adrian trasmite un mesaj plin de optimism familiei și fanilor săi. 

„Salut tuturor de pe continentul American. Sunt bine și vreau să mă pornesc acasă pentru că mă așteaptă familia. Vă spun și vouă ce le spun și lor: liniștit, calm, pozitiv și cu Doamne Ajută, le trecem pe toate.

Pământul și locuitorii lui probabil au nevoie de un pic de „trezire” pentru a aprecia mai mult ce avem, ce facem, ce ni se dă, cât cerem de la planetă(de la viață) și cât dăm, ce atitudine avem față de ea și cel mai important: Ce atitudine avem unul față de altul!?

Eu am senzația că acum, datorită fricii, iese la iveală adevarata față a noastră, a fiecăruia. Acum se vede cât de buni suntem, răbdători, ori nu prea, egoiști ori ne mai gândim și la alții, toleranți și înțelegători sau poate judecăm pe mulți și învinuim pe toți. Toți, în afară de noi. 

Puteți să vă opriți aici și pur și simplu să încercați să fiți mai buni! 

Iar dacă vrei sa mergi mai departe atunci hai să luăm o pauză de la tot și să ne gândim: Ce fac?, ce am făcut?, încotro merg?, să analizăm sincer și să ne spovedim nouă înșine tot (că poate măcar în acest caz vom fi sinceri ).

E greu, e foarte greu să recunoști că ai greșit mai ales când ceva/cineva în creieraș îți găsește repede o scuză, sau că prin comparație cu altcineva, tu ești taaare bun și de treabă și chiar om de omenie.

Și apoi iar să încercăm să fim mai buni!

Încercați 3 zile de bunătate, nu 7, nu 14, ci măcar 3 zile, în care să fii plin de:

1. Bunătate
2. Răbdare
3. Toleranță
4. Credință ( indiferent de religie, că nu e despre asta, nu confundați religia și credința, e o temă aparte )
5. Și să nu judeci pe cineva nici măcar în gând
… mai sunt multe, dar măcar astea.

Cu zâmbet și cu sufletul deschis înainte prin viață.”, este mesajul transmis de artist.

Întrebat de pritenii de pe facebook cum are de gând să ajungă acasă, artistul nu a oferit detalii acesta a adăugat: „O să vă spun după ce ajung. Doamne Ajută.”

Vezi și: „După Cortină” cu Adrian Ursu, despre fiica Maria-Andreea, cum a cântat neinvitat la o nuntă și o nouă premieră (Video)

Distribuie articolul: