Este unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți din țara noastră, cu o familie frumoasă și o carieră de succes. Puțini știau, însă că Adrian Ursu a „furat” meseria de la cei mai buni, iar fiecare experiență trăită a reprezentat pentru el o lecție de viață. Despre familie, profesie, dar și planuri de viitor, artistul a vorbit în cadrul unui interviu de suflet cu Lili Lozan.

Invitat în cadrul emisiunii „Într-un cuvânt despre…”, Adrian Ursu a fost mai sincer ca niciodată. Rugat să se caracterizeze printr-un cuvânt, acesta a spus că este… diferit.

„Dintotdeauna m-am simțit așa și mereu mi-am dorit ca și lângă mine să fie o persoană diferită, pentru că acasă ești într-un fel, iar la TV ești un pic altfel chiar dacă tot ești sincer. Cu amicii ești într-un fel, cu prietenii altfel, la concerte ești artist. Dar, întotdeauna încerc, totuși, să fiu EU.”

Despre carieră:

„Meseria aceasta se fură. Ca să menții acest succes, trebuie să muncești și uneori trebuie să muncești mai mult decât ca să îl atingi. Eu muncesc, nu am obținut nimic la dorința cuiva și nu vin dintr-o familie cu posibilități mari. Eu știu să primesc sfaturi. Nu am învățat din cărți, nu am învățat foarte bine la școală, dar am fost foarte atent la ce mi se spune.”

„Sunt zile în care nu vreau să cânt, dar trebuie să găsesc acea forță și energie pozitivă. Omul care te-a invitat sau spectatorii care au venit la concert nu știu și nu trebuie să știe și nu trebuie să simtă acest lucru.”

Despre familie:

„Dacă am să spun că am înțeles din prima că Irina este femeia visurilor mele va suna frumos, dar nu va fi atât de sincer. Din prima clipă în care am văzut-o am zis că este o femeie deosebită. În primul rând, arată altfel, parcă nu e moldoveancă. Mi-am dorit atunci să am o astfel de femeie. Fericit din tot sufletul am fost atunci când EA a devenit mamă și a făcut cel mai frumos cadou pe care îl putea face. Ne mai dorim copii. Aș vrea să trăiesc din nou acele nopți nedormite.”

„Încerc să scap de frici. Vreau pur și simplu ca Maria-Andreea să zâmbească și Irina la fel. Ca părinții să-mi fie sănătoși și să fie bine la toți cei ai casei. Sunt un bărbat fericit, un bărbat împlinit. Sărbătorile de iarnă le voi petrece în America. Acolo voi avea concerte, iar ulterior va veni și Irina ca să avem o mică vacanță împreună.

Interviul integral îl puteți urmări mai jos:

interviu

„Nu a fost dragoste la prima vedere…” 🧡 Vedeți ce secrete ne-a mai dezvăluit Adrian Ursu și cum a reușit să o cucerească pe soția sa, Irina Negara. #Într-un cuvânt cu Lilia Lozan. 😊

Foto: Facebook.com, captură video