Expresia „nimic nu e ce pare a fi” se potrivește în special pentru era New Media, iar comunicarea pe rețelele sociale demonstrează din plin această teoremă. Pentru a arăta cât de aparente sunt majoritatea fotografiilor împărtășite de oameni pe rețelele sociale, un grup de tineri din Vietnam a realizat un clip plin de umor.

Din dorința de a arăta lumii că zâmbetele, performanțele și laurii de victorie pe care le admirăm zilnic pe rețelele sociale nu reprezintă decât un mit, cu mici excepții, un grup de tineri din Vietnam a decis să creeze un clip amuzant. Hồ Anh Đức, tânărul din fruntea echipei, vine să arate că oamenii nu trăiesc de fiecare dată cea ce apare în fotografiile lor.

În clip, sunt refăcute câteva dintre cele mai reprezentative cadre ilustrând fericirea pe rețelele sociale. „Vreau să arăt omenilor că ceea ce se află, de fapt, în spatele fotografiilor de pe rețelele sociale, nu este, de fapt, ceea ce credem, iar binecuvântarea afișată în fotografii s-ar putea să nu existe în realitate”, spune Hồ Anh Đức.

Nu e nevoie de Photoshop pentru a detecta fericirea falsă din fotografiile de pe Facebook sau Instagram. Aici, veți regăsi doar câteva dintre exemplele amuzante de poze care nu sunt ce par a fi!

Foto: captură video

Distribuie articolul: