Fotografii au surprins o serie de ipostaze care i-au făcut pe critici să spună că Melania Trump evită să își țină soțul de mână în public. După ce foarte multe persoane au sesizat asta și au pus acțiunile ei pe seama conduitei, câțiva experți în limbaj corporal au încercat să deslușească misterul acestor gesturi.

Nu de puține ori au fost văzuți unul lângă celălalt fără să se atingă, iar asta a atras atenția multor persoane. Dintre ele, o parte s-au grăbit să tragă concluzii care spun că Melania și Donald Trump ar fi fost sfătuiți să nu facă gesturi de tandrețe în public. Cunoscătorii țin însă minte că cei doi erau mult mai “lipicioși” înainte ca bărbatul să devină Președintele Statelor Unite ale Americii.

Ba mai mult decât atât, Trump părea să nu poată sta cu mâinile departe de soția sa, în timp ce ea se bucura de toată atenția primită atât din partea lui cât și din partea presei. Acum, lucrurile stau altfel:

melania 2

melania3

Chiar și în timpul dansului oficial de la National Building Museum în Washington, Melania evita să își ia soțul de mână, spun unii:

melana4Se pare că ceea ce o face pe Melania să evite atingerile soțului ei în public este faptul că acum nu își mai poate exprima afecțiunea în același mod ca înainte de alegeri. În plus, faptul că Donald Trump nu este un adept al gesturilor de politețe și pare mereu să meargă înaintea soției sale. Ba mai mult, soția Președintelui nu acceptă faptul că soțul său îi întinde mâna pentru că o grăbește să meargă, în loc să aștepte, așa că reactionează în consecință.

U.S. President Trump leaves Rome

Sursa: One.ro, Perfecte.ro

 

Distribuie articolul: