Andreea Antonescu este noua concurentă din reality show-ul „Ferma” de la PRO TV, aceasta s-a alăturat echipei orășeni. Interpreta a fost primită nu cu prea multă bucurie, după cum chiar ea a spus, iar cel care a părut cel mai deranjat de situație a fost George Burcea. 

Amintim că Andreea Antonescu și Andreea Bălan au format una dintre cele mai de succes formație de fete din România, „Andre”. Cele două sunt și acum prietene și sunl alături una de cealaltă la greu.

Andreea Antonescu a ținut să facă dezvăluiri imediat după ce a ajuns în Ferma, explicând situația lui George Burcea și a fostei lui soții, din punctul ei de vedere: „Eu cu Andreea Bălan nu suntem prietene la cataramă, nu suntem din alea de stăm bot în bot. Dar când e greu, știi cum suntem? Acolo!!!

Ea, în momentul de față, este singură cu doi copii acasă și acuzată de infidelitate, în condițiile în care ei s-au despărțit strict pe probleme de droguri. A investit în relație. Mă gândesc că el acum trăiește cel mai înalt nivel al carierei lui.”

Amintim că George Burcea a fost prins la volan fiind sub influența substanețelor interzise. Acesta nu a comentat niciodată aceste acuzații.

Andreea Bălan și George Burcea au împreună două fetițe.

Distribuie articolul: