Evelina Bledans a dezvăluit detalii tragice din viața ei – în mod neașteptat și în public. Aceasta l-a acuzat de abuz sexual pe un renumit regizor rus. Ar fi vorba de o istorie din trecut, care și-a lăsat amprenta asupra carierei ei. 

În ajun, artista a apărut în talk show-ul „Live”, cu dezvăluiri șocante.

Actrița, în vârstă de 52 de ani, care este, de fapt, renumită pentru aparițiile ei spectaculoase la programele TV de scandal, dar și pentru realizările sale creative, a decis să dezvăluie lumii adevărul teribil despre trecutul ei.

Potrivit Evelinei, cariera ei ar fi putut fi mult mai de succes, dacă, în tinerețe, ea ar fi cedat în fața regizorului care a hărțuit-o.

Foto: instagram.com

Mulți ani, Bledans nu a îndrăznit să vorbească despre experiența traumatică, dar curajul lui Proklova (care a vorbit sincer despre violența pe care a trăit-o la vârsta de 15 ani) a inspirat-o și pe Evelina să facă dezvăluiri publice.

Se pare că actrița a întâlnit un violator din lumea cinematografiei, pe vremea când avea 18 ani.

Aveam optsprezece ani și jumătate. Eram studentă la institutul de teatru LGITMiK. (Institutul de Arte și Performanțe). La acea vreme, era la modă să testezi actrițe în hoteluri. Este vorba de un regizor foarte faimos, bineînțeles că nu-i voi da numele de familie, căci este și acum foarte popular. M-a invitat la audiție pentru rolul principal într-un film mare. Am venit, am jucat o scenă, după care regizorul mi-a spus că am kilograme în plus și că trebuie să slăbesc puțin. Mi-a dat 10 zile. Am slăbit 5 kg și m-am întors la întâlnirea cu regizorul”,  astfel și-a început povestea vedeta din „Masks Show”.

După cum a recunoscut artista: la început nu l-a suspectat pe regizor de intenții proaste, căci dorința de a obține primul rol în viața ei a fost, probabil, prea mare.

Foto: Instagram.com

De fapt, regizorul este adesea ca un ginecolog – trebuie să i te deschizi cu sufletul și corpul tău. Prin urmare, când mi s-a spus că trebuie să rămân în lenjeria intimă, mi-am scos hainele fără să fiu foarte conștientă. Apoi a venit la mine, rostind cuvintele: „Ei, da, totul este în regulă. Acum, surprinde-mă!

Nu am înțeles ce trebuie să fac”, a continuat Evelina să împărtășească detaliile neplăcute.

Mi-a apucat pieptul cu o mână. Și mâna lui a început să-mi coboare pe stomac. Desigur, în acel moment am înțeles, deja, despre ce este vorba și am fugit din acea cameră de hotel. Nici măcar nu m-am îmbrăcat! Mi-am luat hainele și am fugit”, a spus Bledans.

Din fericire, ea nu a avut de suferit, dar nu se poate spune acest lucru și despre cariera ei.

Nu a existat viol. Nu a existat o atitudine agresivă față de mine. Dar sunt sigură că un număr mare de fete, care s-au trezit în astfel de situații ,nu au avut de ales. Din păcate, suntem sexul mai slab. Mai ales atunci când un bărbat este mai important și mai puternic decât tine, atât ca vârstă, cât și ca poziție”, a adăugat Evelina.

Bledans este sigură că dacă ar fi intrat într-o relație intimă cu un regizor celebru, al cărui nume nu ar fi vrut să-l numească, ar fi avut un succes mult mai mare în profesia sa.

Aș fi putut deveni o actriță dramatică serioasă. Dar mi-am dat seama că dacă aș fi făcut asta, mi-aș fi stricat sufletul”, crede sincer Evelina.

Vă amintim că Bledans a divorțat de al doilea soț, acum câțiva ani. În acest moment, artista are grijă de fiul ei, Semyon, în vârstă de 9 ani, care s-a născut cu dizabilități. Evelina susține că inima ei nu este liberă – se presupune că are o relație cu un bărbat bogat.

Foto: unica.md

Sursa: woman.ru

Distribuie articolul: