Adele a oferit primul interviu desfășurat despre schimbările din viața ei, atât fizice cât și personale. Artista a apărut în noul număr al revistei Vogue US și Vogue UK. 

Apărând pe copertele ambelor publicații, cântăreața britanică, în vârstă de 33 de ani, a vorbit pe larg despre separarea de Konecki, cu care a fost căsătorită aproximativ un an, și despre cum și-a vindecat durerea și a mers mai departe, dar și de ce nu a simțit nevoia să povestească cum a slăbit.

„Nu ne-am rănit, nimic de genul acesta.”

„Doar că voiam ca fiul meu (Angelo, 9 ani, n.r.) să mă vadă iubind cu adevărat și fiind iubită. E foarte important pentru mine”, i-a spus ea jurnalistei Abby Aguirre. „De când ne-am despărțit sunt în căutarea fericirii adevărate.”

Adele și Konecki au ținut despărțirea secretă pentru multă vreme. „A trebuit să ne dăm timp pentru că era un copil implicat. Am încredere totală în el. Clar am ales cel mai bun om cu care să fac un copil. E unul din lucrurile de care sunt cel mai mândră.”

Adele a explicat că ea și Konecki locuiesc aproape unul de celălalt, împart custodia lui Angelo și adesea stau împreună seara la un film. „Nu e unul din foștii mei. E tatăl copilului meu”, a spus ea. Tot ea a mai spus că i-a fost foarte greu să accepte faptul că divorțul chiar l-a afectat pe fiul sau.

„Dacă ajung să fiu cu adevărat fericită – acesta fiind motivul pentru care am plecat, chiar dacă am văzut că l-a făcut pe Angelo foarte nefericit, dacă găsesc acea fericire și mă vede fericită, atunci poate o să pot să mă iert pentru că am făcut asta”, a spus ea.

„A trebuit să accept că eram varză și că trebuia să fac ceva cu viața mea. Mi-am dat seama că eu eram problema. În toate celelalte albume ziceam, „Tu ai făcut asta! Tu ai făcut și asta! Du-te naibii. De ce nu poți să fii cu mine?” În acesta spun, „Oh, eu dau tonul de fapt. Poate problema e la mine!”

Terapia (parte din procesul de vindecare) 

Terapeutul ei i-a spus să „stea cu copilul ei interior” și să confrunte emoțiile pe care le-a ascuns în copilărie, în special problemele pe care le-a avut cu tatăl sau. „Sunt emoții pe care le-am evitat o mare parte din viață mea”, a spus ea. (Adele și tatăl ei, care a murit anul trecut de cancer, au avut o relație complicată. A fost mai degrabă absent cât Adele era copil, iar când a atins faima, a vândut informații despre ea tabloidelor din UK.)

„Atunci când nu esti sigur că cineva care ar trebui să te iubească te iubește, atunci când vezi că nu te pune niciodată pe primul loc… presupui că nu te iubește și te obișnuiesti cu asta. Asa ca relația mea cu bărbații în general a fost mereu: O să mă ranești, așa că mai bine te rănesc eu înainte. E o atitudine toxică și mă impiedică să fiu cu adevărat fericită.”

„Chiar și cu propriul meu fiu… uneori îmi vorbește într-un anumit fel și mă blochez. Pun la inima ce spune, interpretez în moduri toxice, când el doar îmi spune că nu vrea să meargă la culcare.”

Acum este într-o relație cu Rich Paul, lucru care, spune ea, nu s-ar fi întâmplat dacă nu s-ar fi pus pe primul loc.

„Nu vreau să spun că eram extrem de nefericită, dar aș fi fost dacă nu m-aș fi prioritizat pe mine. Pur și simplu a trebuit să accept că nu era ce aveam eu nevoie în acel moment. Nu voiam să ajung precum alte cupluri pe care le știu.”

Lupta cu kilogramele

„Oamenii sunt socați pentru că nu mi-am împărtășit experiența prinvind procesul de schimbare a imaginii mele. Ei sunt obișnuiți ca oamenii să povestească tot pe Instagram. Am făcut asta pentru mine și nu pentru altcineva. Deci, de ce aș povestti tot despre asta? Nu găsesc nimic fascinant. Este corpul meu.”

Surse: britishvogue

Distribuie articolul: