Adele a avut o revenire senzațională. Artista a slăbit, și-a schimbat imaginea, dar vocea inconfundabilă a rămas la fel. Recent, acesta a oferit interviu lui Oprah în care a răspuns sincer dacă este deranjată de comenatiile celor, care nu o pot „ierta” pentru faptul că a slăbit.

Artista a dezvăluit că a slăbit în jur de 45 de kilograme din 2017 până în 2019. Ea a spus că a slăbit cu ajutorul unei rutine de exerciții și a unei diete stricte, notează Page Six

Un mare merit în transformarea fizică a vedetei îl are antrenorul ei personal și dieta sirtfood, un regim concentrat pe sirtuine, proteinele din organism specializate, printre altele, în asigurarea sănătății celulare și funcționarea metabolismului.

Când Oprah  a întrebat-o ce părere are despre criticile privind transformarea să rapidă, Adele a răspuns că nu a fost șocată și că se aștepta la astfel de reacții: „Corpul meu a fost folosit că un obiect toată carieră mea. Am avut o părere pozitivă despre corpul meu și atunci, așa cum am și acum. Nu-i treaba mea să validez felul în care oamenii se simt în corpul lor. „Nu mă bucur dacă cineva are o părere proastă despre corpul meu, dar nu-i treaba mea. Încer să-mi văd de viață mea”,

Prestatia artiseti de duminica, din sala Griffith Observatory din Los Angeles, care a reunit numeroase staruri, a demonstrat ca Adele este aceeasi cântăreață excepțională și că schimbările fizice nu i-au afectat deloc vocea sau direcția artistică.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adele (@adele)

Distribuie articolul: