Aseară, Adele a fost în centrul atenției la decernarea premiilor Brit Awards. Artista a fost invitată să cânte, dar și să își ridice cele trei premii cu care s-a ales. Adele a strălucit, schimbând trei ținute absolut fabuloase semnate Armani Privé, Marianna Senchina și Valentino. 

Artista a dat lovitura. Aceasta s-a ales cu cele mai importante premii: „Artistul Anului”, „Albumul Anului” și „Piesa Anului”.

Adele este cunoscută pentru sinceritatea ei și modul tranșat în care își apără poziția. În ultimii ani tot mai multe instituții care oferă premii au „neutralizat” categoriile. De exemplu la Brit Awards categoriile pentru premii nu se mai împart în sexul masculin și feminin.

Dacă până acum aveam categoria cea mai „Bună Artistă” și cel mai „Bun Artist”, acum s-a redus la o singură categorie care nu ține de sex.

Această schimbare vine pentru a nu jigni posibili artiști non-binari, care nu se indentifică neapărat cu un gen, fie masculin sau feminin.

Se pare că Adele are o părere la acest subiect, pe care și-a exprimat-o subtil atunci când a ridicat premiul pentru „Artistul Anului”.

„Nu mă așteptam la acest premiu. Vreau să le spun un mare mulțumesc lui Little Simz, Dave, Ed, Sam – sunt mândră să fiu în acestă companie.  

Iubesc să fiu artist. Nu pot să cred că acesta este job-ul meu acum. Înțeleg de ce s-a făcut acestă schimbare, dar eu iubesc să fiu femeie și o artistă. Sunt foarte mândră de noi”, a spus Adele. 

Momentul poate fi urmărit aici:

Nu știm dacă artista tranșantă  la acest subiect, dar cert este că a trimis un mesaj clar. Declarația vedetei deja face mare vâlvă în presa străină. Urmează să vedem ce se va întâmpla…

Distribuie articolul: