După uimitoarea schimbarea fizică a interpretei Adele, au apărut noi schimbări și în viața ei amoroasă, aceasta a fost văzută de câteva ori, alături de un celebru rapper. Iar recent, cei doi, iarăși au fost surprinși la cumpărături, ceea ce a declanșat apariția noilor zvonuri, potrivit cărora cei doi ar forma un cuplu.

Adele și rapperul Skepta au mai dat apă la moară ziariştilor în octombrie anul trecut, însă povestea nu a mers mai departe, dar e posibil că acum relaţia să se recontureze. Într-un material exclusiv de la PageSix, se scrie că cei doi par foarte apropiaţi. Adele şi Skepta au fost văzuţi la cumpărături, într-un outlet Prada.

O sursă a publicaţiei citate a detaliat: „A stat şi l-a privit când şi-a ales bluze, pantaloni, cât a probat geci şi a fost ajutat de angajaţii magazinului. Ea şi-a spus mereu părerea cu privire la articolele de îmbrăcăminte şi chiar l-a lăudat, spunându-i că arată grozav.”

Adele şi Skepta se cunosc de foarte mult timp. Cântăreaţa a publicat o poză cu rapper-ul încă din 2016, descriind imaginea: „Tottenham Boy”.

În martie 2021, Adele a obținut divorţul cu Simon Konecki, la doi ani de la terminarea relaţiei. Ei au fost căsătoriţi timp de 3 ani şi au împreună un băiat în vârstă de 8 ani, Angelo Adkins.

Skepta este şi el tătic. Are o fiică, River, născută în 2019.

Citește și: Atât de naturală! Adele arată rezultatele transformării sale, chiar de ziua sa de naștere (Foto)

Sursa: okmagazine.ro

Distribuie articolul: