Adele s-a întors! Astăzi, vedeta a lansat o nouă piesă numită „Easy On Me”. Cântăreața britanică nu a mai scos nicio melodie de mai bine de 6 ani.

Adele este una dintre cele mai populare artiste, cu cele mai mari vânzări în ultimul secol din Marea Britanie. Ea le-a devansat în topurile muzicale pe Rihanna, Madonna sau Amy Winehouse. Albumul pe care aceasta l-a lansat în anul 2011 s-a vândut doar în Regatul Unit în 6 milioane de exemplare.


Noul ei videoclip, începe în alb și negru, și doar treptat apar culori. Acesta a fost regizat de Xavier Dolan. Regizorul canadian, în vârstă de 32 de ani, a comentat începerea colaborării cu vedeta:

„Îmi doream sincer să se întâmple această colaborare. Pentru mine, nu este nimic mai puternic decât reuniunea artiștilor după mulți ani de pauză. Eu m-am schimbat. Adele s-a schimbat. Iar această piesă este o oportunitate de a sărbători modul în care ne-am dezvoltat amândoi și modul în care am rămas fideli, celor mai dragi oameni ai noștri”, a spus Xavier Dolan. 

În această pauză pe care a avut-o, multe s-au schimbat în viața interpretei. În special în viața personală. Ea și Simon Konecki s-au căsătorit în 2016, s-au despărțit în 2019 și și-au finalizat divorțul în 2021. Apoi, la scurt timp, Adele s-a despărțit de noul ei iubit, rapperul britanic Skepta. Cu toate acestea, mai târziu cântăreața a început o aventură nouă cu agentul sportiv Rich Paul.

Anterior, Adele a confirmat că noul ei album „30” va fi lansat pe 19 noiembrie. Până atunci, vizionează noul ei videoclip:

Distribuie articolul: