Adela Popescu și Radu Vâlcan au plecat în prima lor vacanță în formulă de cinci. Vedeta TV a născut acum o lună al treilea băiețel pe care l-au numit Adrian. Cum sunt un cuplu iubitor de vacanțe, cei doi nu au tărăgănat mult și s-au aventurat din nou într-o escapadă. 

Actriţa îşi dorea enorm de mult să ajungă la mare, iar soţul ei i-a îndeplinit această dorinţă. Proaspăta mămică s-a fotografiat în costum de baie la doar o lună de la naştere. Adela arată foarte bine după cea de-a treia naștere.

„Ăsta e costumul. Hai că s-a descurcat”, a scris Adela Popescu în dreptul imaginii.

„Ne-am făcut curaj că nu se mai putea şi am pornit spre mare. Am folosit drept pretext aniversarea de o lună a lui Adrian şi utilitatea dovedită a aerosolilor? De fapt, un rol important în decizie a jucat logica mea, care spune că, atât timp cât bebeluşul e alăptat exclusiv, nu se poate întâmpla nimic în plus faţă de ce s-ar putea întâmpla şi acasă, plus dorul cât casa de mare de… mare? Soţul a zis că are logică, aşa că a fost de acord. Drept mulţumire, i-am dat un vin sec pe malul mării. Pare încântat, cred că ne mai aduce”, a scris Adela Popescu, pe contul său de Instagram.

Distribuie articolul: