După ce s-a tot vehiculat că Adela Popescu ar fi din nou însărcinată, acum vedeta nu a mai lăsat loc de zvonuri. Prezentatoarea a confirmat că este în așteptearea celui de-al treilea copil! Detalii, vezi mai jos. 

Recent, în cadrul emisiunii Vorbește Lumea, Adela Popescu a pus punct tuturor presupunerilor și a recunoscut că urmează să devină mamă pentru a 3-a oară.

„Noi ne-am mai dorit un copil, însă testul l-am făcut, după ce chiar în timpul unei emisiuni, producătoarea și alte prietene mi-au zis că am o lumină aparte. Rezultatul a fost pozitiv. Mă bucur să vă spun că mă simt foarte bine, am avut doar 2-3 zile de grețuri, în rest totul a fost și este în regulă”, a declarat Adela.

Amintim că anterior, Radu Vâlcan, soțul Adelei Popescu a menționat că își doresc încă un copil și că se vor bucura foarte mult dacă Dumenezeu îi va binecuvânta cu o asemenea minune.

Da, ne dorim (n.r. o fetiţă) să fim sănătoşi şi cred că această viaţă pe care am descoperit-o împreună cu copiii, este ceva absolut extraordinar şi nu concepem viaţa altfel. Să fim sănătoşi şi vedem ce va fi”, spunea Radu Vâlcan.

Zvonurile despre faptul că Adela ar fi însărcinată au început de curând, atunci când internauții au observat că prezentatoarea evită să publice fotografii în care să lase la vedere zona abdominală, iar presupunerile s-au intensificat când presa din România a început să scrie despre cea de-a treia sarcină a vedetei.

Sursa foto &  declarație: Vorbestelumea.protv.ro

Distribuie articolul: