Prezentatoarea Adela Popescu, care este mămică a doi băieței minunați, în așteptarea celui de-al treilea pici, fiind însărcinată în 36 de săptămâni, a publicat fotografii neretușate de la prima naștere, începând cu perioada sarcinii și cea post-natală. Vezi cât de haioasă și adorabilă, poate fi vedeta.

Astăzi, 11 iunie este ziua de naștere a fiului cel mai mare al cuplului, Alexandru, care a împlinit 5 ani. Iar cu această ocazie, prezentatoarea TV a publicat pe Instagram imagini neretușate din arhiva familiei.

„În noaptea asta, acum cinci ani, după o ploaie sănătoasă, plecam spre maternitate. Pe 11.06, la 11:06, îmi întâlneam marea dragoste. Pe Alexandru. Am niște emoții diferite anul acesta… Tot ploaie, tot în așteptare, tot băiețel… Sigur că am scormonit puțin prin pozele din telefon făcute atunci și am făcut o selecție și pentru voi. Așadar:

  1. Ultima poză cu burtică înainte să nasc.
  2. Cireșe mâncam și atunci.
  3. În spital, la scurt timp după naștere.
  4. Prima zi acasă. O celebram cum se cuvine, cu un serial (The good wife) și ceva dulce. V-am zis că sunt multe similitudini.
  5. Tati, @raduvalcan, în acomodare.
  6. Cea mai sexi fotografie a mea. Zile întregi am umblat cu varză în sutien. Mi se angorjau des sânii, iar varza este recunoscută pentru efectele ei în lupta cu inflamațiile. Să n-aud comentarii!
  7. Seara, la un prosecco, în grădina noastră, obosiți, dar fericiți. De cele mai multe ori eram doar obosiți.
  8. Te iubesc, dragostea mea!”, a scris Adela pe contul ei de Instagram.

Pe fiul Adelei, Alexandru, l-au felicitat și mulți jurnaliști și bloggeri din România, printre care: Anca Lungu, Simona Patruleasa, Bianca Bălan, etc.

Foto: Instagram/ Adela Popescu