Adela Popescu a anunțat că este însărcinată pentru a treia oară în emisiunea „Vorbește lumea”, difuzată la PRO TV: „O să avem un nepoțel. Așa se zice, nu? Bine, recunosc, sunt însărcinată cu al treilea copil”, a spus actrița și prezentatoarea din România. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adela Popescu (@adela_popescu)

Vedeta a povestit că ea și partenerul său, Radu Vâlcan, își doreau un al treilea copilaș în familia lor: „Am mai primit trei mesaje de la prietene bune care mi-au zis că m-au visat însărcinată. Am zis să fac un test. Noi ne doream acest copil. N-am programat, dar ne-am dorit acest copil. E ceva ce nu pot să explic. Ne împlinește viața de familie.”

Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, iar cei doi se bucură în prezent de doi băieți superbi, Alexandru și Andrei. Pentru a se feri de anumite probleme, vedeta a ales să se retragă pentru o perioadă din emisiunea pe care o prezintă alături de Cove.

„Pentru că este o perioadă destul de dificilă, am hotărât să mă retrag. A fost o decizie foarte greu de luat, m-am gândit foarte mult la ce e de făcut. Pentru că avem aproape familia, părinții care sunt mai expuși și sunt în grupa de risc. Cred că este un risc pe care nu trebuie să mi-l asum. Ce am în burtică e mult mai important și pot să renunț la cel mai frumos loc de muncă pe care-l am”, a transmis aceasta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adela Popescu (@adela_popescu)

Acum, Adela Popescu a publicat și prima fotografie în care își pune în evidență burtica de gravidă. Ea, Radu Vâlcan și cei doi micuți, Alexandru și Andrei, au plecat în vacanță, iar locația aleasă este deosebită, cei patru relaxându-se în Maldive și bucurându-se de vremea frumoasă. Aceasta a apărut într-o rochie lungă, neagră, iar mesajul transmis a fost unul sugestiv: „Dar ce avem noi aici?”

Foto: Instagram.com