La fel ca și multe alte artiste din România, Ada Alexandra Moldovan a fost extrem de activă pe întreg parcursul sarcinii. Tocmai de aceea, cu câteva zile înainte să nască, a lansat o nouă piesă cu videoclip.

Noua piesă din repertoriul ADDEI poartă denumirea „Oglindă, oglinjoară” și da, este într-un fel inspirată din povestea copilăriei fiecăruia dintre noi: „Alba ca Zăpada și cei 7 pitici”. Piesa este un adevărat manifest pe care artista îl aduce în special femeilor, îndemnându-le să înceapă se se iubească.

ADDA susține că versurile i-au venit încă în perioada în care a scris „Lupii” – o piesă născută într-o perioadă mai tristă din viața ei.

Piesa poartă versurile Alexandrei, în timp ce la muzică, vedeta a muncit alături de Șerban Cazan, Florin Boka și Lucian Nagy. „Oglindă, oglinjoară” este însoțită și de un videoclip alb-negru, filmat după regia lui Iulian Moga.

E un ultim produs pe care ADDA îl prezintă înainte de nașterea băiețelului ei. Cântăreața de-abia așteapată marea zi, iar fanii îi urează neîncetat naștere ușoară.

14390830_1113068422094923_6111712051453419259_n

Foto: captură video, Facebook.com

Distribuie articolul: