Volumul la rădăcini este una dintre cele mai frecvente întrebări adresate de femei în această primăvară. Este ușor să obții efectul de push up pentru bucle sau aranjarea pentru care optați. Trebuie doar să alegi cea mai potrivită metodă pentru tine.

1.Șampon pentru volum

Încă alegeți șamponul, bazându-vă pe un miros plăcut și un preț accesibil, spun ei, încă îl spălați, deci de ce să cheltuiți bani? De fapt, șamponul potrivit nu numai că îți va păstra culoarea părului tratat cu culoare și va străluci mai mult, dar va adăuga și volum. În aceste scopuri, citiți eticheta și, de asemenea, deschideți sticla și priviți culoarea conținutului. Amestecurile clare nu conțin ingrediente de condiționare și, prin urmare, nu cântăresc părul. Pentru a vă face buclele să se simtă bine, aplicați balsamul pe a treia sau jumătatea inferioară, evitând rădăcinile. Și clătiți bine.

2. Creponarea părului

Pieptănarea părului la rădăcini nu este o idee bună, deoarece poate duce la deteriorarea părului. Este mult mai înțelept să faci o „creponarea folosind clești ondulate. Această metodă este simplă, nu necesită experiență și îi va surprinde plăcut chiar și pe proprietarii de păr gros și greu. Stilul, popular în anii 2000, a încetat să mai fie perceput ca vulgar de câțiva ani și s-a întors triumfător pe podiumurile mondiale.

3. Uscătorul de păr

Pe cât de simplu pare, uneori un uscător de păr și o perie sunt suficiente pentru a obține un volum amețitor. Uscați-vă părul, începând de la capete și lucrând treptat spre zona rădăcinii. Folosiți piepteni speciali pentru a crea stilul – „periere” sau „bombardare”. Dacă vă este frică să nu faceți față cu două instrumente simultan, obțineți o perie pentru uscător de păr. Trageți firele în timp ce vă uscați și amintiți-vă să le răciți cu aer rece. Rezultatul nu va fi mai rău decât într-un salon de înfrumusețare!

4. Coafare pe bigudiuri

De ce nu? Dar veți obține cu siguranță buclele voluminoase care sunt acum în pas cu moda. Principalul lucru este să alegeți bigudiuri cu diametru mare.

5. Folosiți șampon uscat

Nu așteptați ca părul să își piardă prezentarea pentru a ridica o sticlă de șampon uscat. Până în acest moment, o cantitate suficientă de grăsime, inamicul volumului, se va acumula pe scalp și păr. Prin urmare, faceți invers, și anume aplicați șamponul uscat pentru a curăța părul imediat după ce terminați uscarea prin suflare. Acest lucru va preveni acumularea de sebum.

Sursa/ Foto:

Autoare: Nicoleta Bessarabova, stagiară