E posibil să dai numai 10-20$ pe un tricou de firmă, 25$ pe o cămașă Ralph Lauren sau 30$ pe o pereche de Levi’s? Da, e posibil, dar nu în magazinele de la noi. Nova Poshta și Visa vă ajută să comandați direct din magazinele online din America – lucruri originale la preț avantajos și cu livrare la preț redus. Vezi cum poți beneficia de o reducere la livrare până pe 16 noiembrie.

Ești scutit de grijele de livrare

Se știe că shopping-ul făcut în SUA e adevărat balsam, nu doar pentru ochi, ci și pentru portofel. Haine, încălțăminte sport, jucării pentru copii, electrocasnice, echipamente tehnice… orice găsiți în magazinele din State la prețuri mult mai accesibile decât la noi. 

Serviciul de livrare NP Shopping în colaborare cu procesatorul mondial de plăți Visa vă ajută să procurați lucrurile pe care vi le doriți la prețuri corecte – exact ca-n magazinele din State: Faci cumpărături online, iar NP Shopping îți livrează produsele.

Serviciul NP Shopping vă ușurează semnificativ procesul cumpărăturilor online, în care sunteți scutit/ă de rezolvarea problemelor legate de livrare, de mailuri transmise către magazin și intermediari.

Pe www.npshopping.md găsești cele mai renumite magazine online din America: eBay, Walmart, Amazon, Victoria’s Secret, Children’s Place, Apple, Zara, Gap, Michael Kors, Sportsdirect, Forever 21 etc. Acum poți face cumpărături direct, fără a achita adaosul comercial pentru produsele dorite. 

NP Shopping prezintă pașii pe care trebuie să-i urmărești pentru a recepționa cumpărătura cu succes. E atât de simplu! 

  • Accesează NP Shopping
  • Primești adresa pentru shopping.

Înregistrați-vă, pentru a primi datele poștale din SUA pentru a efectua cumpărături în magazinele online.

  • Efectuați cumpărături în magazinele online.

Plasând comanda, indicați adresa pentru shopping (adică adresa depozitului partenerului Nova Poshta)

  • Preluați comanda de la unitatea poștală sau solicitați livrarea la domiciliu. 

Adăugați în cabinetul personal comanda și indicați adresa livrării.

Pe lângă faptul că shopping-ul online este o mare economie de timp și energie, comod de efectuat de oriunde, cu Visa beneficiați și de economii de bani. 

Așadar, doar în perioada 16 septembrie – 16 noiembrie, făceți cumpărături în magazinele online din SUA, plătiți cu un card Visa și solicitați livrarea prin intermediul npshopping.md, obținând o reducere de -1kg din costul livrării.   

Accesați pagina oficială NP Shopping și începeți aventura cumpărăturilor printre brandurile preferate din Statele Unite. 

P