Prezentatoarea emisiunii „Iubește viața, la tv8” recunoaște că sarcina este una dintre cele mai speciale perioade din viața ei. Aceasta nu se axează pe schimbările mai puțin plăcute prin care trece organismul său și se bucură de latura frumoasă și beneficiile incredibile pe care i le-a adus. Tatiana Granciuc se simte la fel de frumoasă și poate chiar mai mult acum și nu renunță la ritualurile de frumusețe pe care le-a avut înainte de sarcină. Iată ce a dezvăluit pentru EA.md.

„Sarcina este și va rămâne cu siguranță una dintre cele mai speciale și memorabile perioade din viața mea, la fel ca în cazul tuturor graviduțelor, deoarece la extrema opusă a simptomelor neplăcute care vin la pachet odată cu sarcina, vin și multe schimbări benefice, care nu trec neobservate de cei din jur.

De exemplu, părul meu a devenit mult mai strălucitor și a crescut foarte mult pe perioada acestor luni, pielea radiază, mi-au dispărut micile pete pigmentare de pe ten și spre marea mea mirare, n-am avut nicio problemă cu acneea periodică ce-mi apărea”, povestește prezentatoarea.

La fel ca toate graviduțele, Tatiana Granciuc trece prin schimbări fizice, doar că acestea nu o sperie: „Cu siguranță mă preocupă și pe mine uneori kilogramele în plus, retenția de apă, vergeturile, celulita, dar când te gândești că toate le faci pentru un final atât de frumos, nu mai contează nimic”

Din cauza unor superstiții sunt mămici care cred că părul în sarcină nu trebuie nici tăiat și nici vopsit. Iată cum vede acest moment vedeta TV.

„Dacă e să-ți povestesc despre ritualurile mele de frumusețe, ei bine să știi că sunt o „gravidă modernă”, care nu a renunțat la toate lucrurile ce-o fac fericită și-i dau o stare de bine, deoarece până la urmă asta contează cel mai mult. Să te simți bine.

Pe toată durata sarcinii mi-am făcut manichiura, pedichiura, începând cu al doilea trimestru mi-am vopsit și tuns părul (toate cu acordul medicului) și folosesc din abundență, în fiecare zi, chiar și pe această caniculă insuportabilă un ulei pentru prevenirea vergeturilor, cine știe, poate am noroc și nu-mi apar…”

Citește și: Tatiana Granciuc, despre sarcină, toxicoză și „marea întâlnire din august”: „Nu încetați să sperați, în viață totul se întâmplă cu un scop”

Graviduțele știu cel mai bine cât de greu le vine să ducă o sarcină pe timp de vară, mai ales când sunt în ultimul trimestru de sarcină. Jurnalista a dezvăluit că nu are probleme cu somnul și că respectă cu sfințenie recomandările medicilor. „Nu uit de hidratare, consum doi litri de apă pe zi și mă bucur din plin de toate fructele și legumele pe care ni le oferă vara”.

Viitoarea mămică este convinsă că sarcina este una dintre cele mai frumoase perioade din viața unei femei.

„Și e chiar adevărat, toate femeile însărcinate sunt speciale, sunt frumoase, pentru că acum, mai mult ca oricând, frumusețea vine din interior”, spune Tatiana Granciuc.


*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA

Foto credit: Natalia Stefan Photography