Acum e fericită alături de Prinţul William fiind Ducesa de Kambridge și are cu şi trei copii minunaţi. În adolescență Kate a  făcut o pasiune pentru un blond cu ochi albaștri, pare ceva neînsemnat însă nu și pentru Kate Middleton. Orice detaliul din viața este descoperit și scris de către jurnaliști. 

Potrivit presei internaţionale, cu mult timp înainte să-l cunoască pe Prinţul William al Marii Britanii, Kate Middleton s-a îndrăgostit de un coleg de clasă, Andrew de Perlaky, care i-a frânt inima. Se pare că actuala Ducesă de Cambridge a făcut o adevărată pasiune pentru colegul ei de clasă şi a fost distrusă să afle că acesta nu-i împărtăşteşte sentimentele.

„Kate şi Andrew au jucat împreună într-o piesă de teatru la şcoală, iar Kate s-a îndrăgostit e el – avea ochii albaştri, părul blond şi o voce angelică. Era cel mai frumos băiat din anul lor şi ajunseseră să se cunoască foarte bine pentru că mergeau împreună şi la cor. Însă, din păcate pentru Kate, Andrew era îndrăgostit deja de altă fată, de prietena lui Kate, Fiona”, povesteşte o biografă celebră.

Peste ani, Andrew a căpătat propria lui faimă, graţie carierei de actor. Acesta a jucat în serialul de succes „Downton Abbey” şi şi-a schimbat numele în  Andrew Alexander.

Recunoaşte, însă, că era la curent cu faptul că soţia lui William făcuse o pasiune pentru el: „Era amuzant, ştiam, îmi spusese cineva, aşa cum se întâmplă de obicei la şcoală. Chiar dacă mă plăcea, Catherine nu mi-a spus asta niciodată, nu a avut curaj. Una dintre prietenele ei, Fiona, era iubita mea atunci. Ea avea o personalitate mai deschisă… dar oricum era vorba despre o relaţie inocentă, la vremea aceea relaţiile puteau dura şi câteva zile.

Distribuie articolul: