În prezent, este unul dintre cei mai îndrăgiţi prezentatori din România și formează un cuplu superb cu Adela Popescu, dar mulţi nu ştiu cum a debutat sau detalii despre trecutul său. Radu Vâlcan a fost căsătorit în urmă cu aproximativ 20 de ani. Pe atunci, nu era aşa de vizibil în televiziune, iar prima sa soţie nu făcea parte din lumea mondenă

Pe numele său Tereza, aceasta era o femeie de afaceri, iar cei doi au fost căsătoriţi timp de 4 ani. În 2007, Radu Vâlcan şi Tereza au divorţat de comun acord.

Radu Vâlcan a declarat cu mult timp în urmă că despărţirea de prima soţie nu a fost cauzată de neînţelegeri majore sau greşeli, ci doar nu a fost scris să fie împreună: „Nu am greşit nici eu, nici ea. Aşa a fost să fie să fim împreună şi să ne despărţim. Ne-am căsătorit şi am învăţat multe, sunt încercări din viaţă. M-am căsătorit la 20 şi ceva de ani pentru că mi se părea cool. Aşa mi-am imaginat eu că o să fie acel moment, dar nu a fost aşa. Eu doream stabilitate, îmi place familia. Nu mai merge relaţia, nu ne mai înţelegem şi te încarci negativ, asta e o relaţie care nu te mai ajută ca individ să creşti“. 

În 2015, Radu Vâlcan şi Adela Popescu s-au căsătorit. Au împreună doi băieţei frumoşi. Sunt fericiţi şi cu carierele lor, unul la Antena 1, unul la Pro TV.

sursa: okmagazine.ro

Distribuie articolul: