Anatol Melnic nu e cel mai perfect soț, așa cum menționează deseori, însă dragostea care o poartă față de Tatiana Melnic este incontestabilă. 

De 6 ani, prezentatorul Anatol Melnic trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soția lui Tatiana. Soții Melnic formează o familie exemplu, unde nu dispare pasiunea, dragostea și armonia, iar cea care le ajută să-și mențină o relație frumoasă este fiica lor Kamelia.

Anatol a ținut să-și felicite soția printr-un mesaj pe contul său de Facebook:

„Știti, cu 6 ani în urmă m-am îndrăgostit în cea mai frumoasă „fetișcancă” din lume. Era așa de dulce, asa de drăguță, ea m-a primit cu toate viciile mele cu care mai luptă și acum uneori. Voi știți, eu iubesc tare ființa asta, copilul ăsta m-a făcut bărbat. Eu nu sunt cel mai bun soț cel mai la timp sau cel mai ordonat, dar am sentimente foarte mari pentru ea. Te iubesc Zaya, tare!”

Anatol Melnic a vorbit deschis și sincer despre sentimentele lui față de Tatiana și în cadrul proiectului „Ce vor femeile?!”

Tania are doi copii în casă. Tania o are pe Kamelia și mă are pe mine.

Sunt gata să renunț la XBox pentru Tania. Eu am să fiu altul oricum, eu simt că vreau să fiu altul, eu trebuie să fiu altul.

Tatiana e femeia care mă acceptă pe mine așa cum sunt, iar asta mă face să mă îndrăgostesc mai tare de ea.