Era data de 18 noiembrie 1983 atunci când în viața soților Walton s-a întâmplat o minune. Janet a adus pe lume 6 copilași dintr-odată, iar evenimentul a făcut înconjurul lumii. Micuțele au devenit primele fetițe sextuplete care au supraviețuit fără careva probleme după naștere.

De atunci au trecut 33 de ani, iar femeie își amintește și astăzi ziua în care a născut. Cel mai mult i-a fost frică să nu întârzie la spital, iar din cauza că mașina cu care se deplasau a rămas blocată acest lucru s-a și produs.

Acum soții se amuză pe seama faptului că înainte de nașterea fetelor erau pe punctul să înfieze câțiva copilași. Pe Janet nu o ajutau niciun fel de preparate, deși medicii asigurau că și ea, și Graham sunt perfect sănătoși. Iar când au aflat vestea, bineînțeles că au acceptat-o și nu s-au gândit nicio clipă să refuze un asemenea dar al sorții.

De curând, una dintre fete le-a dăruit în sfârșit o nepoată. Acum, când fiica i se plânge mamei că micuța sa nu doarme nopțile, aceasta nu poate decât să râdă. Cu șase copilași în brațe, soții Walton nu au dormit mai mult de 2-3 ore în zi. Iar asta timp de un an. Recent au calculat că în primul an de viață al fetelor au cumpărat cel puțin 11 mii de scutece. La plimbări, fiecare dintre soți împingea câte un cărucior pentru gemeni și purta o fetiță în brațe.

Foto: Captură imagine