În urmă cu o săptămână a împlinit 47 de ani, iar acum actrița a primit cel mai frumos cadou de ziua ei. Starul a fost desemnată cel mai frumos om din lume.

Disctincţia primită de celebra actriţă a venit din partea revistei People, iar principala cauză pentru care distincţia a ajuns la Jennifer Garner este modul ei de viaţă echilibrat, în care îmbină cariera, activităţile caritabile şi creşterea celor trei copii pe care îi are, notează okmagazine.ro.

„M-am simţit bine în pielea mea, cred că ăsta a fost norocul meu. În familia mea nu s-a pus prea mare preţ pe aspectul fizic. Nu-mi amintesc să-mi fi spus vreodată părinţii că sunt drăguţă, aşa că nici nu m-am gândit la asta. Nici să mă machiez nu prea mă pricep, iar când se întâmplă să mă machiez singură pare că sunt vânătă, nu machiată. Când ajung acasă de la o şedinţă foto sau de la un eveniment, copiii mă roagă să mă spăl pe faţă şi să mă îmbrac în haine de casă, ceea ce mi se pare un compliment, pentru că ei vor să arăt ca o mamă, nu ca un star“, a spus Jennifer Garner, după ce a fost desemnată cel mai frumos om din lume.

SURSA

Foto: Google.com