Actorul Andrei Gaidulean pare să fi trecut la un alt nivel. După ce a devenit îndrăgit de telespectatori pentru rolurile de comedie pe care le-a jucat și continuă să o facă în serialele difuzate la posturile TV din Rusia, acesta vrea să impresioneze din nou. A primit propunerea de a se filma într-un film american, ocazie pe care a acceptat-o fără ezitare.


De mai bine de o lună, actorul originar din Moldova se află la New York, acolo unde participă la filmările unei producții hollywoodiene. Andrei nu a dezvăluit și alte detalii despre filmul în care va apărea, dar obișnuiește să posteze imagini și filmulețe din procesul de lucru.

„Vreau să mă plâng un pic referitor la filmările din Hollywood. Nu vă imaginați cât este de complicat. Nu vă imaginați cât este de cald. E ca într-un cuptor, dar facem asta și nici măcar nu primim bani”, spune actorul într-un video postat pe contul său de Instagram.

O postare distribuită de Андрей Гайдулян (@gaydulyan) pe

Și pentru că o parte din filmări au loc la mare, Andrei Gaidulean reușește să îmbine utilul cu plăcutul. Mai nou, acesta și-a descoperit o nouă pasiune – surfingul. În vacanță, alături de el, se află și soția lui, Diana. Împreună au vizitat și Los Angeles-ul, dar și alte orașe din California.

Citește și: După ce a învins cancerul, Andrei Gaidulean s-a însurat în Italia!

Iată și alte imagini pe care le-a surprins în escapada sa americană:

Foto: Instagram.com