Cătălin Lungu, Paula Macovoz, Eugen Nicov, Daniela Cioclu, Radu Canțîr, Ala Buhnă și Ion Dudca sunt actorii proiectului Night Guguță și au decis să-și ilustreze cel mai bine spectacolul „O întâmplare cu un metranpaj”, de A. Vampilov, pe jumătate goi. Spectacolul se ține pe data de 30 și 31 ianuarie, la ora 19:00, la Teatrul Guguță (str. Maria Drăgan 1). Regia îi aparține lui Iulian Bubuioc.

Despre spectacol

În timpul pandemiei de ciumă din evul mediu, Boccaccio scrie „Decameron”-ul. În timpul pandemiei de holeră, Pușkin creează „Micile tragedii”. Iar în timpul pandemiei contemporane, 7 performeri „se joacă de-a teatrul”, reflectând asupra problemei identității naționale. Cine suntem? Ce limbă vorbim? Din cine și din ce ia naștere societatea contemporană? De unde se trage mentalitatea omului contemporan? La aceste întrebări putem găsi răspuns doar analizând trecutul.

Biletele pentru spectacol pot fi găsite pe iTicket sau la casa Teatrului Guguță.

Reguli de acces la eveniment:

  • Purtarea măștii pe toată durata evenimentului, începând cu intrarea în foaier și pe toată durata spectacolului, până la părăsirea clădirii. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul;
  • Termoscanarea se va face de către personalul teatrului. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în teatru;
  • Respectarea distanței de minim 1,5 m între persoane – de la intrarea în teatru, în foaier, în sala de spectacol și la toalete.

Pentru a fi la curent cu activitatea trupei Night Guguță, vă încurajăm să urmăriți paginile de Facebook și Instagram ale trupei.