Multe femei au dificultăți în a-și accepta corpul după sarcină și naștere. Bloggerița Ida Galich a scris o postare inspirațională care ar trebui citită de toate femeile care au devenit mămici. 

„Am dat peste mai multe postări în Instagram în care tinerele mămici vorbesc despre ura lor față de propriul corp după nașterea unui copil. Știu ce este și de unde vine. Așadar, dacă tocmai ai născut și plângi măcar o dată pe zi, citește postarea mea”, scrie Ida.

„Nu-ți recunoști corpul acum, s-a schimbat. Vreu să nu mai treci în fața oglinzii cu capul aplecat. Stai jos și amintește-ți încă o dată că ai făcut o minune – ai născut! Îmi amintesc cum am plâns și mi-am făcut griji că sunt un hipopotam gras și toată lumea mă liniștea: „Stai! Oferă-i corpului tău ceva timp doar pentru ca să-și revină!” O, dacă aș fi tratat aceste cuvinte mai atent atunci, aș fi salvat o cantitate uriașă de nervi! A trecut un an, aproape că am revenit în formă. Nu sunt perfectă, dar văd lumina de la capătul tunelului. Fată drăguță! Mesajul meu este: ACORDAȚI-VĂ TIMP! Apoi totul se va plia, totul se va schimba mai târziu! Încearcă să înțelegi ce se întâmplă, reconstruiește-ți corpul într-o nouă formă. Și atunci, când ești gata, după ce te odihnești, te poți apuca de kilogramele în plus. Dacă eu (cea care urăște sportul și iubește să mănânce) am reușit să slăbesc mai mult de 25 kg, atunci ție, frumoasa mea, cu atât mai mult îți va reuși! Ești mamă! Deja ești cel mai frumos om din această lume, cel puțin pentru o persoană mică”, a concluzionat Galich.

De asemenea, Ida a postat două fotografii – pe prima ea a arătat cum și-a revenit după naștere, iar pe a doua apare după ce născuse recent. „Mi-a fost rușine să mă arăt în cea mai proastă formă a mea. În fotografia nr. 2, au trecut câteva luni de la naștere, adică eu am pierdut doar câteva kilograme. Sper că asta va ajuta pe cineva să nu-și subaprecieze corpul, așa cum am făcut-o eu”, a adăugat Ida.

Ida Galich a devenit mamă anul trecut. Ea și soțul ei Alan Basiev au un fiu, Leon. Iar în decembrie 2020, cuplul a anunțat că urmează să divorțeze.

Sursă: glamour.ru