Orice femeie își dorește să fie din ce în ce mai frumoasă, pe zi ce trece, așa că apelează la tot felul de trucuri pentru a arăta bine indiferent de vreme sau de momentul zilei. Articolele vestimentare și obiectele de makeup sunt cele mai la îndemână și chiar există sfaturi concrete pentru a le folosi. Culoarea părului este unul dintre criteriile care ar trebui luate în seamă, în special dacă ne referim la asortarea hainelor. Atunci când vrei să îți alegi o ținută, trebuie să ții cont de mai multe detalii, precum nuanța tenului sau a părului. Dacă ești brunetă, atunci trebuie să îți spunem că ai noroc, pentru că pasiunea și sex-appealul îți pot ieși prin toți porii, asta dacă alegi culorile de haine potrivite. Descoperă 5 culori care ți se potrivesc cel mai bine dacă ești brunetă!


Albastru

Tonurile de albastru sunt dintre cele mai diverse, așa că poți să faci o alegere diferită în fiecare zi. Ai ocazia să fii tot timpul frumoasă și să surprinzi cu fiecare apariție. Așadar, nuanțele de albastru închis le poți folosi atunci când trebuie să mergi la birou sau ai întâlniri importante de afaceri, iar albastrul electric sau deschis îl poți păstra pentru ocaziile casual, la plimbări sau întâlniri romantice. Singurul lucru la care ar trebui să fii mai atentă decât în celelalte cazuri este nuanța de turcoaz pe care ar trebui să o alegi cu înțelepciune, în funcție de tonul pielii.

Galben

Pentru un aspect unic și special, izbitoarea nuanță de galben este ceea ce ai nevoie. Brunetele adoră galbenul soarelui care pare că le sărută pielea cu fiecare ținută. Atunci când vrei să ieși în evidență și nu știi ce să porți, poți să optezi pentru o rochie diafană de culoare galbenă, care va crea un contrast perfect. Eleganța va fi cuvântul care te va defini de fiecare dată când vei alege această nuanță vie.

Roșu

Culoarea pasională este atât de potrivită pentru brunete încât pare că ar fi fost special creată pentru ele. Dacă vrei să obții un aspect sexi cu care să impresionezi, atunci oferă o pată de culoare ținutei tale optând pentru roșu. De exemplu, un sacou roșu integrat în ținuta de birou va fi exact piesa de care ai nevoie pentru a ieși în evidență și pentru a te simți frumoasă.

Verde

Combinații fabuloase de ținute se pot face și cu ajutorul nuanțelor de verde. Există foarte multe femei brunete care aleg să poarte verde fără să stea pe gânduri, tocmai pentru că este o culoare elegantă, care inspiră feminitate, dar și putere. Rezultatul va fi unul și mai spectaculos dacă ai ochii verzi. Un alt avantaj al verdelui este că poate fi purtat cu încredere în orice moment al zilei și cu orice ocazie. Multe dintre divele de la Hollywood fac senzație pe covorul roșu cu rochii fabuloase de culoarea smaraldului.

Roz

Din seria culorilor calde special create pentru femeile brunete face parte elegantul roz. Această nuanță se va potrivi foarte bine cu firea ta pasională și o poți purta în foarte multe feluri. O sugestie pe care ți-o facem se concretizează în purtarea unui costum extrem de elegant și sexi cu care vei fura toate privirile oriunde vei merge. Rezultatul este unul senzațional, iar tu vei fi mai frumoasă. Poate că te temi să porți această culoare cu gândul că vei părea o femeie artificială, dar nu ai de ce să te îngrijorezi. Dacă Michelle Obama a făcut furori, atunci și tu poți, mai ales că ești brunetă.

Sursa: divahair.ro

Distribuie articolul: