În ultimii ani, la TV, dar în special pe rețelele de socializare, au apărut mulți antieroi. Aceștia fiind tinerii populari pe Instagram și TikTok. Îți propunem să o cunoști mai bine pe interpreta Klava Koka în acest articol.

Klava Koka este cântăreață, interpretă a hiturilor „Left the Chat”, „Crash” (duet cu Niletto) și „Drunk Home”, dar face furori mai ales pe TikTok. Are 25 de ani, iar cariera ei în televiziune a început recent, însă succesul o urmărește peste tot. 

În urmă cu cinci ani, Klavdia Visokova (adevăratul nume al cântăreței) a tot fost respinsă prin audiții, dar astăzi, fiind cunoscută deja sub numele de Klava Koka, strânge stadioane, este admirată de milioane de abonați, înregistrează hituri cu Morgenstern, face poze cu Olga Buzova, dar și cu Alla Pugacheva.


Klava își completează adesea imaginea de buzzer la modă, cu un lux greu de descris: genți Louis Vuitton și Versace. Totodată, cântăreața preferă, de multe ori, bijuteriile rebele, în loc de un colier cu diamante, poartă deseori choker, fermoare și lanțuri.Aceasta experimentează des cu culoarea părului. Însă, după fiecare încercare,  fata se întoarce la blond, culoarea ei preferată.


Foto: instagram/koka
Sursa: spletnik.ru 

Distribuie articolul: