Osuna păstrează într-un mod splendid cursul istoriei și ascunde acest colț uimitor: Calle San Pedro, o paradă arhitecturală. Singularitatea Osunei guvernează fiecare colț al acestui oraș popular din peisajul rural sevilian. Case palate și un număr mare de bijuterii arhitecturale, clădiri în stil baroc, artă sacră și rădăcinile diferitelor popoare care au transformat acest pământ într-o destinație imbatabilă.

Moștenirea sa este formidabilă și din acest motiv centrul istoric al orașului a fost desemnat ca sit istorico-artistic încă din 1967. Mai bine de jumătate de secol mai târziu, UNESCO recunoaște o stradă din Osuna drept cea mai frumoasă din Spania și a doua cea mai frumoasă. pe batranul continent.

Sevilla se bucură de o faimă cunoscută și respectată, dar totuși nu a reușit să unească o alee ca aceasta printre farmecele sale. Osuna păstrează cursul istoriei într-un mod splendid și ascunde acest colț uimitor: strada San Pedro. Este popular să spunem că Roma este un fel de muzeu în aer liber și această stradă, dincolo de farmecul ei, îndeplinește aceeași premisă. Palatele, care abundă mult, sunt protagoniștii lui incontestabil. De altfel, aici este concentrat cel mai mare număr de conace și clădiri palatioase pe metru pătrat din lume. O paradă a stilurilor arhitecturale care rezumă istoria Osunei și dă o bună seamă despre bogăția sa.

Osuna, patrimoniu UNESCO și destinație de film

Dincolo de acest spațiu, Osuna adună alte bijuterii de o frumusețe și o valoare incontestabilă: carierele sale impunătoare sau o triadă culturală de primă clasă. Acestea sunt Mănăstirea Întrupării, Universitatea Neprihănirii Concepției și Colegiata. La acestea se adaugă arena de tauri a orașului, care a servit drept decor pentru una dintre cele mai populare producții de pe micul ecran, Game of Thrones.

„Strada San Pedro este atât de frumoasă din punct de vedere fotografic încât a atras interesul unor regizori de film importanți, fiind aleasă ca platou pentru producții atât de cunoscute precum Carmen, de Vicente Aranda sau Engaños, de Álvaro Begines; Până și regizorul italian Franco Zeffirelli a ales-o, pentru eleganța și conținutul său istoric, drept decor pentru filmările filmului său despre viața sopranei grecești María Callas”, subliniază aceștia de la Turismo Sevilla.

Distribuie articolul: