Dacă unii copi nu rostesc foarte clar anumite cuvinte nici până la vârsta de 3 ani, nemaivorbind de citit, băiețelul despre care vă vom vorbi mai jos a devenit o adevărată senzație pentru internauți. La doar 19 luni de viață, poate recunoaște câteva sute de cuvinte.

Bebelușul din imaginile video de mai jos se numește Carter Whteside și este originar din Carolina de Nord. Potrivit mamei micuțului, băiețelul a început să recunoască primele litere și cuvinte scrise încă de când avea vârsta de 7 luni.

Femeia a decis să documenteze cumva capacitățile incredibile ale fiului ei, de aceea a luat camera în mâini și a început să-l testeze pe micul Carter. În filmulețul de mai jos, Carter articulează foarte clar cuvintele care i-au fost scrise pe cartonașe și nu comite nicio greșeală.

Băiețelul cunoaște perfect alfabetul american și recunoaște literele îmbinate în cuvinte, descifrând deja mai bine de 300 de cuvinte din vocabularul local. Mai mult decât atât, copilul de doar un an și 7 luni poate număra până la 50.

Foto: captură video

Distribuie articolul: