Lilu Ojovan continuă să ne surprindă cu noi proiecte. Mai nou, vedeta a devenit ambasadoarea Spumantului DOR, transformând fiecare zi într-un moment special - #acelmoment.

Spumantul DOR este creat pentru a satisface #acelmoment unic, care creează o stare de răsfăț și relaxare.

Despre #acelmoment #Spumantdor și #Viataaregust, a scris pe blogul său Lilu, ambasadoarea spumantului DOR.

„Uneori trebuie să te oprești, să-ți chemi o prietenă, să deschizi un spumant, care exact la țanc era în frigider, și să stai de vorbă ca-ntre fete până târziu. Și pentru asta nu trebuie să fie neapărat Crăciunul sau ziua ta de naștere. Poți să te vezi cu ea în orice zi. Pentru că fiecare moment poate fi anume acel moment care se transformă în sărbătoarea ta personală. În care tu te simți tu, lipsită de griji, hlizită și simți cu toată făptura ta că numai de tine depinde când vine acel moment de sărbătoare. Și fiecare bulă de spumant îți confirmă această stare. Și tu te bucuri, alături de cea mai bună prietenă a ta. Pentru că-ți era dor de ea. Și DOR de tine însăți.” 

Spumantul DOR este obținut din struguri atent selectați de pe podgoriile situate în Codrii Moldovei, Onești – microzonă cu cele mai bune condiții pentru producerea vinurilor spumante.

Spumantul este produs după o rețetă italiană și obținut din struguri atent selectați. Aromele cu gust sublim de fructe conferă o prospețime și savoare unică.

P

Distribuie articolul: