Terenurile de joacă pentru copii vor fi din nou închise, scrie tv8.md. În acest sens, primarul municipului Chișinău, Ion Ceban, a venit cu un comentariu în acest sens, care explică de ce a fost ghidată această decizie. Mai multe detalii, află mai jos. 

„Luând în considerare că numărul cazurilor de infectare cu Covid – 19 este în creștere pe teritoriul municipiului, în următoarea perioadă vom monitoriza strict pentru ca toate regulile să fie respectate”, a subliniat Ion Ceban.

De asemenea, pe lângă terenurile de joacă pentru copii, vor fi închise și înconjurate cu bandă de avertizare terenurile de sport din parcuri. Primarul capitalei menționează că aceste locuri au devenit extrem de aglomerate și, din păcate, cetățenii nu conștientizează pericolul la care își expun copiii.

„Aceste terenuri prezintă pericol pentru sănătatea copiilor și există un risc mai mare de infectare cu coronavirus. Rog toți părinții, dar și pe toți ceilalți, să nu rupă aceste benzi pentru siguranța dumneavoastră. Faceți plimbări în aer liber și țineți cont de toate recomandările”, a mai menționat primarul capitalei, Ion Ceban.

Sursa: Tv8.md