Designerii autohtoni și-au prezentat noile colecții în cadrul evenimentului „Moldova Fashion Days”, Toamnă – Iarnă 2019. Iar noi am atras atenția nu doar la elementele vestimentare prezentate în cadrul show-ului, dar și la accesorii, care trebuie să recunoaștem, sunt și ele elemente importante în crearea unei ținute. 

Iar ca să îți facem o impresie despre accesoriile prezentate în colecția Toamnă – Iarnă de către designerii autohtoni, te invităm să vezi mai jos o selecție de bijuterii, genți, centuri și nu doar, care au fost prezentate în cadrul celui mai așteptat eveniment al sezonului.

Haskel 

Prezentarea genților marca „Haskel” nu a putut trece fără a atrage privirile tuturor, pe tot parcursul prezentării. Brandul a avut parte de o defilare cu totul deosebită, gențile fiind prezentate pe podium de către modele bărbați, cu torsul dezgolit. Iar designul genților, este și el unul atractiv, care ar putea să cucerească inimile fashionistelor.

Maalex

Și brandul „Maalex” a prezentat o gamă largă de genți, pentru diverse ocazii. Cu siguranță, în cadrul colecției Toamnă-Iarnă 2019, reprezentatele sexului frumos, de orice vârstă, își vor putea găsi o geantă care să le fie pe plac. De data aceasta, designerii au venit cu idei noi care s-au reflectat frumos în modelele prezentate.

Sekana

„Sekana” și-a accesorizat frumos colecția cu elemente decorative pentru podoaba capilară. Bentițele au completat ținutele prezentate, acestea fiind foarte fine și totodată șic.

Kasandruța

Și brandul „Kasandruța” a impresionat publicul cu detalii mici, delicate, care pot accentua într-un mod frumos o ținută feminină. Astfel, am putut admira genți minuscule din catifea și broșe confecționate din pietre.

Maarch Again

„Maarch Again” a venit cu o alternativă pentru centura clasică, înlocuind-o cu cea sportivă. Designerul a arătat cum să introduci un astfel de accesoriu în orice ținută, fie că aceasta este în stil clasic sau sport. Cum i-a reușit? Vezi mai jos.

Ponti

Așa cum o ținută îngrijită și delicată este binevenită chiar și atunci când ești acasă, brandul autohton „Ponti” a venit cu niște accesorii care, cu siguranță, o să-ți atragă atenția. Bentițele și șorțulețele în stil tradițional au cucerit inimile gospodinelor. Vezi și tu, în pozele de mai jos, doar câteva modele din colecția prezentată.

Vezi și: Ce paltoane purtăm în acest sezon? Vezi propunerile designerilor autohtoni de la Moldova Fashion Days (Foto)