Natașa Koroliova împlinește astăzi 45 de ani, iar cu această ocazie a oferit  câteva detalii despre viața sa personala și anii de căsnicie alături de soțul său Tarzan.

În cadrul interviului, artista a povestit mai multe despre criza de vârstă, relația cu fiul său dar și ideea de a pune punct carierei artistice.

Natașa a spus că la 45 de ani se simte ca la 25, s-a schimbat doar felul său de gândire, nimic mai mult. Se mândrește cu fiul său, care anul acesta absolvește clasa a X-a. „Studiază foarte mult, stă cu capul în cărți doar. Nu are o iubită deocamdată, inima lui este liberă. Lui îi place să facă sport, trage de fiare, însă nu este la fel de obsedat de acest hobby, precum tatăl său”, a mărturisit Natașa Koroliova.

Artista a mai specificat că după 15 ani de căsnicie se simte tot mai îndrăgostită de soțul său, iar relația lor este una focoasă, care a trecut prin mai multe obstacole. „ Noi ne simțim unul pe celălalt, ni se face dor mereu, este un sentiment reciproc. Acasă eu sunt cea care dansează striptease. Serghei cântă, iar eu dansez. Poți menține flacăra dragostei și cu un simplu tricou”, a mai subliniat Natașa Koroliova.

 

Citește și: Natașa Koroliova are predispunere la îngrășare! La ce alimente a trebuit să renunțe ca să se mențină în formă

Distribuie articolul: