Adolescența este recunoscută în mod unanim ca fiind una dintre cele mai solicitante perioade din viață, plină de provocări și schimbări. Un punct de răscruce, un moment decisiv pentru personalitatea viitorului matur. Totodată, este și perioada în care se modifică treptat (sau mai vertiginos, de la caz la caz) interesele, modul de a privi lucrurile și felul în care copilul de ieri percepe autoritatea și devine, încet, adultul de mâine. Părinții nu mai au aceeași influență, dar anume în acest moment de restriște adolescenții au cea mai mare nevoie de modele demne de urmat, de exemple practice de succes. Unde le pot găsi?

La Academia La Perla Brillante. Cum le pot urma fără a se răzvrăti, fără puseele de emoții bulversante specifice vârstei? Într-un mediu sigur, unde primesc respect, dar și o îndrumare gingașă, dar fermă spre cele mai bune rezultate. Să descoperim împreună despre ce este vorba!

La Perla Brillante este mai mult decât un curs de dezvoltare personală, unde tinerele între 12 și 18 ani descoperă cea mai bună versiune a lor învățând secrete de la Maeștri și descoperindu-și pasiunile, inspirația. Este o sursă de cunoștințe, abilități și deprinderi absolut necesare unei tinere femei. Nu de alta, dar calea de la copilă la acea tânără care va ști să pășească demn și elegant în viața matură este presărată cu provocări. Iată doar câteva dintre ele:

  • Dependența de părerea celor din jur și de rețelele de socializare
  • Frica de a vorbi în public
  • Lipsa de motivație și disciplină
  • Comunicarea distructivă între membrii familiei
  • Stima și imaginea de sine scăzută
  • Lipsa direcției și activităților care inspiră cu adevărat
  • Stilul de viață sedentar
  • Criza de identitate a Eului
  • Criza de autoritate în societate
  • Complexele de inferioritate

În acest context, influența pozitivă a unor mentori, adevărați Maeștri în domeniile lor de expertiză, este anume acel secret al unei dezvoltări armonioase, pornite din iubire și pasiune față de viață. Programul de curs este unul bogat, plin de momente de revelație și informații prețioase de la cei mai buni din câteva domenii vitale. Urmând pas cu pas lecțiile din acest curs de patru luni, adolescentele își cresc încrederea, stima de sine, își dezvoltă abilitățile care vor crea în ele cea mai bună versiune a lor. Șapte module, șapte perle care le vor aminti, mult timp după finisarea cursului, despre cele învățate pe parcurs.

Mai mult decât atât, acest curs este important și pentru părinții adolescentelor. De ce? Ei bine, pentru că relația părinte-copil nu se termină niciodată, iar faptul că investițiile în propriul copil dau roade productive în viața de zi cu zi, aduce sentimente de împlinire și mulțumire părinților. Le oferă libertatea să-și urmeze activitățile dorite, fără ca să simtă vina sau durerea pentru faptul că nu le-au oferit copiilor lecții necesare pentru viața adultă, la momentul potrivit. Iar atunci când ai în familie un adolescent în care fierb emoțiile, acel moment poate trece neobservat și prea repede. Prin acest curs, părinții pot ajuta adolescentele fără implicare directă, doar direcționându-le într-un mediu potrivit, dezvoltării unei personalități puternice.

Sună promițător? Nu pierde ocazia de a descoperi în detaliu Academia Adolescentelor și ce are de oferit La Perla Brillante. Iar pentru mai multe informații, nu ezita să apelezi 060 99 22 06, pentru a obține o consultație gratuită și detalii despre acest curs.

Distribuie articolul: