Un tânăr din Manchester a rămas șocat de modul în care și-a modificat corpul după ce a început să meargă la medicul estetician, nefiind mulțumit de felul cum arăta. Operațiile estetice s-au dovedit a fi un eșec, iar acum acesta are grave probleme de sănătate.

James Holt, în vârstă de 24 de ani s-a simțit dintotdeauna altfel. Așa că, din momentul în care a început să câștige primii bani, a decis să-și modifice trupul.

„Buzele au fost cea mai mare problemă. De la 16 ani am fost nemulțumit de ele. Nu-mi plăceau, mi se părea că nu mi se potrivesc. Așa că m-am hotărât să apelez la injectări cu acid hialuronic, chiar dacă familia mea s-a împotrivit. Da, de la 16 ani mi le tot măresc. Și fac asta din două în două luni”, spune James.


Schimbările nu se opresc aici, mai apoi a urmat nasul. Și-a făcut două rinoplastii, tocmai în Polonia, dar nici acum nu este mulțumit, chiar dacă a scos din buzunar 4.000 de lire per intervenție.

„M-a cam măcelărit, nu-mi place ce mi-a făcut la nas, așa că voi mai face o operație. Sper să reușească, de data aceasta”, mai spune tânărul care susține că nu are un model pe care vrea să-l copieze, potrivit realitatea.net.

Din cauza complicațiilor, acesta respiră greu și de multe ori se trezește noaptea. El mai spune că buzele i s-au spart de nenumărate ori, din cauza mărimii. Când sunt vineții, când negre.

Distribuie articolul: