La data de 24 decembrie, Dan Balan a venit cu un super concert pe una din scenele Capitalei. Însă, publicul nu a rămas tocmai mulțumit, acuzând artistul că ar fi urcat pe scenă beat sau drogat. Ce spune Dan Balan?

Aproximativ după 3 luni de la concert, Dan Balan comentează acuzațiile internauților.

Tu când ai cântat piesa asta erai într-o stare de transă, efectiv. Cred că doar un artist înțelege cum e să fii. Eu am văzut-o pe Irina în concerte așa. Acum ăștia care nu s-au pus niciodată în starea aia de a fi și de a cânta evident că au scris: „Dan Balan, beat pe scenă “, „N-o să vă vină sa credeți cum a urcat Dan Balan pe scena”. Care-i adevarul?”, a intrebat moderatorul emisiunii, Mihai Morar.

La care interpretul a spus:

„Adevărul care? Adevărul meu? Adevărul poate fi doar unul. În România mă cunosc mai puțini pentru că eu foarte mult timp am lipsit, din păcate. Publicul meu mă cunoaște cum sunt eu, în trans, cum ai zis tu, care este felul meu de a fi… Eu sunt regizor, sunt autor. Când sunt artist eu sunt altfel, am o anumită imagine, un anumit personaj care I-am creat pentru ca am înțeles că asta are un impact anumit si s-a format de-a lungul timpului, știi? Eu am căutat foarte mult felul meu de a simți, de a transmite și la un moment dat eu am simțit acel val. Câteodată acest val poate sa pară ciudat. În Ucraina nimeni nu își pune așa întrebări pentru că ei mă știu de mult timp… Este un personaj relaxat, pe valul lui și de aia probabil a fost acest moment, plus o oboseală foarte mare în ziua aceea”, a mărturisit Dan Balan.


Dan Balan este un artist, instrumentist și textier. Este primul și unicul interpret din Moldova nominalizat la premiul Grammy.

 

Distribuie articolul: