În pofida faptului că fanii cuplului Tatum-Dewan încă mai speră la o împăcare, se pare că pentru ei nu mai există nicio speranță. Jenna Dewan a fost surprinsă recent sărutându-se cu un actor celebru. 

Nu este ușor să fii vedetă în America, mai ales atunci când treci printr-un divorț. Despărțirea de acum șase luni a cuplului Dewan-Tatum a fost un adevărat șoc pentru fanii acestora, cei doi fiind timp de nouă ani un cuplu exemplu pentru cei mai mulți dintre ei. Dar ce a fost a fost, iar fiecare dintre ei își trăiește viața mai departe și, se pare că Jenna Dewan și-a refăcut deja viața amoroasă.

Actrița a fost surprinsă recent pe străzile din Palm Springs, California, în compania actorului Steve Kazee, cei doi sărutându-se cu patos și îmbrățișându-se în văzul tuturor. Asta la doar câteva săptămâni de la depunerea actelor pentru divorț.

Deși Channing Tatum încă nu a comentat fotografiile, se pare că relația dintre ei este una extrem de bună, foștii soți reunindu-se de Halloween, de dragul fiicei Everly care are 5 ani.

Sursa foto: Google.com

Vezi și: Felicia Sîrbu, omagiată! Roman Burlaca i-a dedicat un mesaj emoționant și iată ce răspuns a primit